fbpx
Bungalows.nl

Bungalows.nl affiliateprogramma

Met meer dan 550 bungalow- en recreatieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en verder in Europa heeft Bungalows.nl een uitgebreid aanbod. Verblijf nu bij bekende ketens als CenterParcs, Landal GreenParks, Roompot, Hogenboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks en tal van onafhankelijke parken. Bungalows.nl biedt goedkope aanbiedingen aan die je nergens anders goedkoper kan vinden.

USP’s


- Meer dan 550 bungalow- en recreatieparken
- Tal van bekende en onafhankelijke parken
- Nergens goedkoper
- Actuele beschikbaarheid
- Snel en eenvoudig reserveren
- Aantrekkelijke vergoedingen

Afkeurbeleid


- SEA (alle vormen van) in het klikpad voor boeking
- Inleveren giftcard
- Annulering

Let op: promotie voor de Landal parken, Molecaten parken en Roompot is niet toegestaan!

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het Bungalows.nl affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer over publisher worden bij Daisycon, of klik hier om je direct te registreren.

Start met promoten

Heb je nog geen account bij Daisycon en wil je het programma van Bungalows.nl promoten? Meld je hier direct aan.

Aanmelden bij Daisycon

Programmagegevens

  • Commissie EUR 16.00 6.00%
  • Keywordmarketing gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    SEA/zoekmachine marketing en direct doorlinken naar de adverteerder is in zijn geheel niet toegestaan. In het bijzonder niet voor merknamen van partners.

    Niet toegestaan: adverteren op trefwoorden en/of aanbod mbt Landal GreenParks en haar parken. Let hierbij ook op misspellingen of namen zoals Landal Ski Life, Hof van Saksen, Roompot, Sunparks etc.
    Uitzonderingen: gebruik van termen die landschapskenmerken/aardrijkskundige benamingen zijn zoals Winterberg, Vaals etc.

    Voor meer informatie kun je een ticket sturen naar de adverteerder.

  • E-mailmarketing is toegestaan
    (meer informatie)

    E-mailings mogen alleen na goedkeuring verstuurd worden.

    Er mag alleen gemaild worden naar e-mailadressen die via double opt-In verkregen zijn, volgens de richtlijnen van de OPTA/ACM. Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.

    De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciële uiting zonder toestemming van de adverteerder.

    - Alle uitingen dienen te worden overlegd met de adverteerder en uw publishmanager. Publishers dienen enkel gebruik te maken van door de adverteerder aangeleverde materialen
    - Preview mag pas na goedkeuring worden verzonden
    - Publishers met een eigen aangeleverd creatief ontwerp dienen dit altijd voor te leggen aan de adverteerder en het netwerk
    - Content moet exact overeenkomen met de content en (actie)voorwaarden van de adverteerder
    - E-mailings dienen in overleg met het netwerk ingepland te worden.
    - Een publisher doet zich nooit voor als de adverteerder. De naam van de adverteerder mag niet gebruikt worden in de afzender bij e-mails.
    - Elke mail die verstuurd wordt door een publisher heeft een afmeldlink.
    - Spaarprogramma’s zijn zonder goedkeuring door de adverteerder niet toegestaan om te mailen.
    - Alleen emailadressen die via een opt-in zijn verkregen en die compliant zijn verkregen volgens de ACM (OPTA) regulering mogen gebruikt worden.
    - Als een e-mailer een mailing verstuurt zonder het akkoord van de adverteerder, dan zullen de daaruit volgende transacties en commissie niet betaald worden.

    Naast dat alle uitingen vooraf bij de account manager ter goedkeuring moeten worden voorgelegd, dienen de uitingen inclusief vermelding van de datum van verzending, het aantal adressen, de afzender en de onderwerp regel te zijn. Voor iedere nieuwe verzending dient opnieuw goedkeuring te worden gevraagd. Wanneer hier geen sprake van is, heeft de adverteerder de mogelijkheid om de hieruit voortgekomen sales en leads af te keuren en dus niet te vergoeden.

  • Promotiecodes niet toegestaan
  • Product listing ads niet toegestaan
  • Cashback niet toegestaan
  • Social media is toegestaan
  • Sub ID mogelijk
  • Productfeed niet mogelijk
  • Deeplink mogelijk
  • Programma actief sinds 08-07-2020
  • Meetduur 100 dagen
  • Actief in

Inloggen

Ben je al publisher bij Daisycon? Log direct in om je aan te melden voor deze campagne.

Inloggen