fbpx
Emma Matras (BE-NL)

Emma Matras (BE-NL) affiliateprogramma

Campagnes » Wonen, Huis & Tuin » Emma Matras (BE-NL)
Emma-matras is in 2015 opgericht in Frankfurt. Doel: het kopen van een matras makkelijker maken! Er zijn namelijk ontelbaar veel matrassen te koop op de markt, wat voor de klant een lange zoektocht betekent langs oneindig veel winkels - om uiteindelijk maar weinig wijzer te worden. Wij maken deze zoektocht een stuk makkelijker. Op onze website vind je de best geteste matras door de consumentenbond. Bij het ontwikkelen van deze ideale matras zijn we niet over één nacht ijs gegaan! De Emma matras is innovatief en samengesteld uit hoogwaardige materialen.

Waarom het affiliateprogramma van Emma-matras promoten?


Topkwaliteit
De matras is geschikt voor iedereen en biedt onafhankelijk van je lengte en gewicht de perfecte ondersteuning. De materialen van de matras passen zich aan je lengte, gewicht slaaphouding aan, zodat je altijd comfortabel slaapt. De Emma matras is onder andere in maart, mei en augustus 2017 én opnieuw in januari 2018 als beste matras getest door de Consumentenbond. We scoren daarbij onder andere hoge punten op de levensduur en de ondersteuning van het matras.

Gratis 100 dagen testen en gratis ophaling
Dit roept natuurlijk hoge verwachtingen op bij onze kopers. De Emma matras mag je daarom 100 nachten proberen om te kijken of wij ook echt aan die verwachtingen kunnen voldoen. Is het matras toch niet wat je zocht? Dan halen we de matras gratis bij je op.

Extra voordelen
Naast de matras verkopen we ook verschillende accessoires, zoals ons kussen, boxspring bed, dekbed en topper. Allemaal ontwikkeld met dezelfde filosofie en verkocht onder dezelfde voorwaarden. Onze website is een voor ons het belangrijkste kanaal. Ons bedrijf is jong, agile en groeit snel. Alles is mogelijk en met een hoge orderwaarde en een hoge conversion rate op onze pagina biedt Emma-matras een zeer interessant verdienmodel voor jou als publisher!

**Attributie op de Emma Sleep campagne is op een eerste-klik basis.

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het Emma Matras (BE-NL) affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer over publisher worden bij Daisycon, of klik hier om je direct te registreren.

Start met promoten

Heb je nog geen account bij Daisycon en wil je het programma van Emma Matras (BE-NL) promoten? Meld je hier direct aan.

Aanmelden bij Daisycon

Programmagegevens

  • Commissie 2.00% - 4.00%
  • Keywordmarketing gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    Brandbidding is niet toegestaan.

  • E-mailmarketing is toegestaan
  • Promotiecodes is toegestaan
  • Product listing ads is toegestaan
  • Cashback is toegestaan
  • Social media gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    Niet toegestaan

  • Sub ID mogelijk
  • Productfeed mogelijk
  • Deeplink mogelijk
  • Programma actief sinds 21-09-2020
  • Meetduur 30 dagen
  • Actief in

Inloggen

Ben je al publisher bij Daisycon? Log direct in om je aan te melden voor deze campagne.

Inloggen