fbpx

Affiliate marketing

Een beproefd concept voor groei: affiliate marketing als katalysator voor branding, bezoekers en verkopen. Performance based, betaal dus voor meetbaar resultaat. Promoties mogelijk in het grote, internationale publishernetwerk, via vergelijkingswebsites en op online marketplaces.

Online adverteren via ons netwerk

Bij Affiliate Marketing worden adverteerders gepromoot door publishers. Dit zijn websites of andere online media die relevante bezoekers doorsturen naar een adverteerder. De adverteerder betaalt een vergoeding als een van de doorgestuurde bezoekers overgaat tot een transactie. Deze vergoeding bedraagt meestal enkele procenten van het aankoopbedrag. De adverteerder weet dus van tevoren hoeveel hij per order moet betalen.

Bij Affiliate Marketing heb je dus altijd drie partijen. De publisher (degene die de advertentie plaatst) en de adverteerder (degene die het product of dienst verkoopt). Met innovatieve technologie en persoonlijke service laat Daisycon als tussenschakel bijna 20 jaar beide partijen optimaal samenwerken.

Pionier in het vakgebied

Met Affiliates.nl was Daisycon in 2000 pionier op het gebied van Affiliate Marketing. Inmiddels heeft Daisycon vele honderden adverteerders met een affiliateprogramma. Ondernemers die dagelijks ervaren hoe effectief het marketingkanaal is. Op deze pagina leggen wij u stap voor stap uit hoe Affiliate Marketing voor adverteerders werkt en hoe u eenvoudig kunt starten.