fbpx

Even kennismaken

Over Daisycon

Kantoren

Met meer dan 1500 internationale campagnes in beheer, heeft Daisycon kantoren door heel Europa. Wij werken vanuit:

  • Almere, Nederland
  • Aarhus, Demarken
  • Antwerpen, België
  • Oldenburg, Duitsland
  • Boekarest, Roemenië
  • Helsinki, Finland
  • Stockholm, Zweden

Ons werk

Affiliate marketing lijkt een behoorlijk technisch proces. Maar om het ook echt te laten werken, heb je mensen nodig: publishers (ook wel affiliates of partners genoemd) en adverteerders. En niet te vergeten de affiliate specialisten van Daisycon die hun kennis en ervaring inzetten om deze partijen succesvol te verbinden.

Sinds de start in 2000 is Daisycon één van de marktleiders op het gebied van performance based online marketing. Wij realiseren betekenisvolle connecties met onze klanten en partners en bieden hen het best in business affiliate platform om succesvolle affiliate campagnes te starten én te onderhouden.

Linehub

Als onderdeel van Linehub werkt Daisycon samen met meerdere marketingbureaus waarmee wij een totaalpakket aan marketingoplossingen bieden.

Affiliprint – Insert Marketing
Basebuilder – Omnichannel Lead Generation
Conversive – Digital Marketing
New-Media – Demand Driven Lead Generation
Sovendus BV – Check-out Marketing
Trendata – Market Intelligence

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor ons. Daarom werken we met Linehub aan een betere wereld door een papierloze kantooromgeving na te streven, en meerdere goede doelen te steunen zoals EdenProjects, The Ocean Cleanup en de lokale voedselbank.

Contact

Voor informatie over affiliate marketing hebben we een uitgebreide Affiliate Marketing Guide met informatie per onderwerp gesorteerd. Als je gebruik wilt maken van materiaal zoals logo’s of publicaties, neem dan contact op met ons marketing- en communicatieteam.

Ook voor andere vragen of verzoeken kun je altijd bij ons terecht.

Vacatures

Interesse in een baan bij ons? Bekijk al onze vacatures, en die van onze Linehub partners!

Bekijk de huidige vacatures