fbpx

Specials

Specials bij Daisycon

Alle relevante actieperiodes in één overzicht. Verhoogde vergoedingen, speciale promotiecodes en meer!

Actieve Specials

Bij Daisycon signaleren we door het jaar heen een aantal uiterst geschikte momenten om een bepaald channel in de spotlight te zetten. Adverteerders en publishers kunnen profiteren van deze piekperioden in de vorm van actiemarketing.

Tijdens actiemarketingperiodes bieden adverteerders veelal verhoogde vergoedingen, promotiecodes, bezoekersvoordelen en bonussen om de promoties van publishers nóg succesvoller te maken. Om de specials te kunnen promoten heb je een publisheraccount bij Daisycon nodig. Ben je nog geen publisher? Meld je dan nu aan!

Bekijk de specials:

Voor Adverteerders

Via de tienduizenden actieve media in het netwerk van Daisycon worden per maand miljoenen bezoekers doorgestuurd naar onze adverteerders. Door het jaar heen zijn er vele interessante en leuke acties die je als adverteerder helpen nadrukkelijk onder de aandacht te komen bij publishers. Door intensieve promotie pluk je de vruchten van méér verkeer en een hogere conversie.

Speel in op de actualiteit, verhoog je omzet en profiteer van de extra exposure die wij gratis bieden! Wil je meer weten over de aankomende specials bij Daisycon? Neem contact op met je contactpersoon bij Daisycon of laat een bericht achter via het contactformulier.

Meedoen aan de specials

Wil je als adverteerder jouw programma een extra boost of impuls geven? Wil je weer top of mind zijn onder relevante publishers? De specials maken het mogelijk om de schijnwerpers op jou te richten.

Meld je actie aan via de button en boost je omzet:

Actie aanmelden