Als uw e-mailcliënt dit bericht niet goed weergeeft kunt u ook de online versie bekijken.     
  
Vroegboeken zomerzon, last-minute wintersport
 
Vandaag is de Vakantiebeurs in Utrecht officieel geopend. Dit vormt jaarlijks ook de onofficiële maar overduidelijke start van het vroegboekseizoen van de zomervakanties. Tegelijkertijd is het de start van de lastminutes en topaanbiedingen van het wintersportseizoen. Om je te inspireren om hier maximaal op in te zetten hebben we in deze mailing een aantal van de acties voor consumenten én publishers verzameld. Als we je verder kunnen ondersteunen bij je promotie horen we het uiteraard graag!

Bij Daisycon/Paxz helpen we je graag op weg met slimme innovaties om het meeste uit deze interessante periode te halen. Zo hebben we de onlangs twee unieke Vakantievergelijkers gelanceerd, voor de wintersport en de zomervakantie. Deze zet je in een handomdraai gratis op je site! Bovendien kun jij, en dus ook jouw bezoekers, profiteren van de Reisverzekeringvergelijker.

We hebben daar naast ook veel adverteerders in handige en relevante reisproducten zoals zonnebrillen, bikini's, handdoeken, autobanden, dakkoffers, zwembandjes, autospelletjes, kampeerartikelen en wat je verder maar kunt bedenken! Onze Channel Managers helpen je graag verder met een advies op maat.

Succes met je promotie!


Win een VIP arrangement met CheapTickets.nl naar FC Barcelona!

Januari begint goed en heeft zich bewezen als een van de topmaanden in de travelbranche. Ook voor jou als affiliate van CheapTickets.nl is deze maand optimaal om extra commissies binnen te halen!

Naast de mooie vergoedingen van het affiliate programma nodigt CheapTickets.nl (in samenwerking met Vliegwinkel en BudgetAir) jullie uit om mee te doen met een spectaculaire incentive waarbij de prijs een VIP arrangement naar FC Barcelona is! Naast het bezoeken van deze prachtige stad zien we de beste voetballers spelen in Camp Nou vanuit onze skybox! Een mooie start van het jaar!

Het VIP arrangement bestaat uit:
Retourvlucht Barcelona
Hotelovernachting in Barcelona
Voetbalwedstrijd FC Barcelona vanuit onze Skybox in Camp Nou

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze fantastische prijs is het target te halen. Voor kleinere publishers (<5 sales per maand) is dat 10 sales tijdens de incentive periode behalen (16 januari tot en met 15 februari). Grotere publishers krijgen via een directe mailing hun target toegezonden. Cheaptickets.nl nodigt 2 publishers uit die de targets hebben gehaald om mee te gaan naar Barcelona. Om mee te doen hoef je alleen de actievoorwaarden even te lezen en CheapTickets.nl op een prominente plek op je website zetten om de sales te boosten.

Promoot CheapTickets.nl op je website en wordt één van de gelukkige winnaars!

Lees de actievoorwaarden nog eens na.

Aanmelden
  NL 



Inpakkers, vroegboekkorting en lastminutes

Vanaf maandag 6 januari tot en met zondag 19 januari heeft Sunweb weer Inpakkers. Zon-, auto- én wintervakanties zijn met hoge kortingen te boeken. Er is weer een uitgebreid aanbod met bijvoorbeeld last-minute vakanties, all-inclusives, autovakantie, wintersport en binnen schoolvakanties.

Banners staan klaar voor promotie!

Sunweb Zonvakantie
Autovakanties
Wintersport

Ook Sunweb heeft naast de Inpakkers een aantrekkelijk aanbod aan zonvakanties met vroegboekkorting en vele lastminute aanbiedingen voor de wintersport.

Aanmelden Sunweb Zomer
  NL 
Promotiemateriaal Sunweb Zomer
 
Aanmelden Sunweb Auto
  NL 
Promotiemateriaal Sunweb Auto
 
Aanmelden Sunweb Winter
  NL 
Promotiemateriaal Sunweb Winter
 



Waanzinnige Wintersportweken

Deze week zijn de waanzinnige wintersportweken begonnen. Heel januari staat in het teken van deze waanzinnige weken. Het is de ultieme mogelijkheid voor je bezoekers om hun last minute vakantie te boeken tegen een absolute bodemprijs.

Dagelijks vult Bizztravel deze pagina aan met de beste (last minute) aanbiedingen. De aanbiedingen zijn altijd inclusief skipas en Bizztravel biedt de laagste prijs op les en materiaal.

Aanmelden
  NL 



In het nieuw & kortingscode vroegboekers

Voor 2014 steekt Aanzee.com zich helemaal in het nieuw. Een nieuw logo én de website is vernieuwd. De bezoeker kan nu makkelijker zoeken en nog eenvoudiger een bijzonder vakantiehuis boeken. De website bevat grotere afbeeldingen en een duidelijkere navigatie. Ontdek het zelf en laat u inspireren!

De nieuwe televisiecommercial van Aan Zee op televisie is te bewonderen. Op Nederland 1,2,3, SBS6, Net5 en Veronica kom je ze tegen. Benieuwd? Bekijk hier de commercial.

Om het nieuwe jaar nog fantastischer van start te laten gaan, biedt Aanzee nu tijdelijk een exclusieve korting ter waarde van € 35,- bij iedere nieuwe boeking met kortingscode NWJ2013AZ. Deze korting is geldig tot 31 januari 2014 en niet in combinatie met overige acties en aanbiedingen.

Aanmelden
  NL 



€ 40,- CPS in januari!

Januari is ook dit jaar weer een topmaand met boekingen. Staat Eliza overal al boven aan op jou site? Om je extra te stimuleren geeft Eliza was here nu een verhoogde vergoeding van € 40,- op alle boekingen.

Al Eliza haar plekjes staan online en er is veel beschikbaarheid, er zijn dus veel mogelijkheden tot boeken! Totaal staan er meer 470 bijzondere (veelal exclusieve) vakantieadresjes op 32 bestemmingen online. En ook op korte termijn zal het aanbod nog iets meer worden uitgebreid. Standaard zit er een huurauto bij iedere vliegvakantie.

De Vroegboekkorting staat verwerkt bij de meeste accommodaties.

Aanmelden
  NL 



Start affiliateprogramma

Op Dagtickets koop je eenvoudig, snel en veilig direct tickets voor meer dan 55 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in heel Europa. Na een bestelling ontvangt men de tickets per e-mail, om zelf uit te printen en mee te nemen naar de gekozen attractie.

Dagtickets werkt al jaren samen met gerenommeerde partners als Phantasialand, Walibi, Boudewijn Seapark Brugge, SEA LIFE, Madame Tussauds, Ouwehands Dierenpark en Duinrell. Het aanbod groeit nog steeds en daarmee leveren ze een compleet aanbod van dagjes aan de consument.

Aanmelden
  NL 



Vakantie aanbiedingen

Boekvandaag biedt iedere dag de beste vakantie aanbiedingen. Uiteraard nu ook met veel aanbiedingen voor de zomervakantie!

Aanmelden
  NL 



Vroegboekkorting & wintersportaanbiedingen

Op VillaXL.com vind je een prachtig aanbod aan vakantiehuizen in Frankrijk, in de Belgische Ardennen, maar ook in Oostenrijk, Italië, Spanje en Ierland. Nu met mooie aanbiedingen voor de wintersport.

VillaXL heeft op veel vakantiehuizen, vakantieparken en campings Vroegboekkorting. Jouw bezoekers kunnen profiteren van de vroegboekkorting bij het huren van een vakantiehuis in landen zoals: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland.

Aanmelden
  NL 



Topaanbiedingen zonvakantie en wintersport

TravelBird heeft een breed scala aan topaanbiedingen variërend van wellness arrangementen tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie. En natuurlijk biedt Travelbird de allerlaagste prijs! De beste aanbiedingen voor de zonvakantie en de wintersport zijn bijeen gebracht op speciale pagina's.

Aanmelden
  NL 



Vroegboekkorting

Zomer 2014 komt er weer aan! Dat wordt voordelig genieten van zon, zee en strand, want bij Corendon profiteert de klant altijd van de laagste prijs garantie. Ook dit jaar hebben zij de beste en meest voordelige zomervakanties 2014 geselecteerd.

Dagelijks worden er nieuwe hotels en bestemmingen toegevoegd aan het aanbod voor de zomervakantie 2014! Voor de snelle boekers geeft Corendon nog eens een extra vroegboek korting die kan oplopen tot wel € 1400,- per boeking! Deze loopt tot 31 januari 2014.

Kids & Co, het nieuwe familiemerk van Corendon, is een vakantiefeest voor kinderen. Maar stiekem natuurlijk net zo'n groot feest voor de vader of moeder. Want zeg nou zelf; als de kinderen de hele dag de grootste lol hebben met hun nieuwe vakantievriendjes en de coole jongens en meiden van het Kids & Co Team, dan kan de vakantie toch eigenlijk ook niet meer stuk?

Corendon introduceert de zogeheten Only Adult hotels. Deze hotels zijn speciaal geselecteerd. Waarom? Ze hebben een unieke ligging, zijn niet per definitie all inclusive en richten zich qua entertainment en faciliteiten puur op volwassenen. De minimale leeftijd varieert per hotel en ligt rond de 12 tot 18 jaar. Onze Only Adults hotels staan in Turkije, Spanje, Griekenland, Tunesië, Egypte en Portugal.

Aanmelden
  NL 



Nieuwe website & super aanbiedingen voor bodemprijzen

GoFun.nl de specialist in VOORDELIGE jongerenvakanties heeft haar plaats in de jongeren markt inmiddels veroverd! GoFun is klaar voor het nieuwe boekingseizoen met een nieuwe moderne website wat ook de conversie zeker ten goede komt. Nu zijn er ook nog reizen voor bodemprijzen!

Aanmelden
  NL 



Vroegboekkorting

Vroegboekers profiteren direct van 10% korting en hebben dus een goedkopere reis. Wie nu boekt heeft natuurlijk een uitgebreidere keuze van accommodaties en vertrek periodes. Er is dus nog volop keuze voor vroege vogels! De korting geldt tot 31 januari 2014, bij boeking minimaal 90 dagen voor de aankomstdatum.

Aanmelden
  NL 



Vroegboekkorting

Vroegboekers profiteren direct van 10% korting en hebben dus een goedkopere reis. Wie nu boekt heeft natuurlijk een uitgebreidere keuze van accommodaties en vertrek periodes. Er is dus nog volop keuze voor vroege vogels! De korting geldt tot 31 januari 2014, bij boeking minimaal 90 dagen voor de aankomstdatum.

Aanmelden
  NL 



Lastminutes supervoordelig, inclusief skipas

Ook dit seizoen staat Husk Studentenreizen weer garant voor superscherpe wintersport vakanties naar topbestemmingen in Frankrijk en Oostenrijk zoals Val Thorens, Tignes, La Joue du Loup en Mayrhofen!

Supervoordelig, inclusief skipas. Ook de lastminutes zijn nu beschikbaar.

Aanmelden
  NL 



Stick-it, share & win die vakantie!

Maak jij fanatiek #Selfies, heb je elke weekend weer #Spijt van hoeveel je gedronken hebt en heb je hard #euries nodig voor je vakantie? Show Beachmasters waar jij spijt van hebt en hoe awesome jouw selfies zijn! Elke week maak je met jouw geniale foto kans op een feestvakantie ter waarde van € 750,-! De actie loopt tot en met 21 februari 2014.

Aanmelden
  NL 



Vroegboekkorting en publisheractie februari

Realiseer jij meer sales voor Jiba ten opzichte van vorig jaar? Dan ontvang je naar verhouding een hogere vergoeding! Alle boekingen in februari worden namelijk vergeleken met vorig jaar en er zal een staffel vergoeding worden gehanteerd.

 Minder dan of gelijk aantal sales als vorig jaar: € 27,-
 > 10% = € 30,-
 > 15% = € 35,-
 > 20% = € 40,-

Jiba is dit jaar (in tegenstelling tot vorig jaar) veel actiever offline via abri's / billboards en in magazines. Met de vernieuwde positionering en veel exclusief aanbod zal dit resulteren in een hoger zoekvolume en meer boekingen. Draag jij hier aan bij? Dan kan je er dus extra van profiteren!

Ook Jiba heeft mooie arrangementen met vroegboekkorting voor de snelle beslissers beschikbaar. Gebruik de nieuwe banner set van het thema 'Beach Life'.

Aanmelden
  NL 
Speciaal Promotiemateriaal
 



Kortingscode voor gratis weekend overnachten

Cosmopolit Home heeft achter elke banner een link met kortingscode geplaatst. Met deze kortingscode ontvangt jouw bezoekers een gratis weekend overnachten overal ter wereld! Het enige wat jouw bezoeker hiervoor hoeft te doen is zijn of haar eigen woning opgeven.

Cosmopolit Home is gebaseerd op het concept Nightswapping! Dit innovatief concept dat gebaseerd is op 'nachtenruil', biedt door het gebruik van een actief platform, de mogelijkheid aan voor reizigers om nu overal ter wereld gratis te kunnen overnachten.

Bekijk het bannermateriaal en code in het Daisycon systeem.

Aanmelden
  NL 
Speciaal Promotiemateriaal
 



Winteractie

Laat jouw bezoekers deze winter een auto boeken en zij ontvangen gratis extra vrije kilometers, gratis 24/7 pechhulp in Europa en kortingen tot wel 30%!

Voorwaarden
  De aanbieding is geldig vanaf 3 huurdagen.
  De aanbieding is geldig voor boekingen tot en met 31 maart 2014.
  De uiterste vertrekdatum van deze aanbieding is 31 maart 2014.
  De aanbieding is alleen geldig voor personenauto's.
  De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen of Funway korting.
  De aanbieding is alleen geldig op Nederlandse stadskantoren. Luchthavenvestigingen zijn uitgesloten van korting.
  De aanbieding is op basis van beschikbaarheid.
  Algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing.

Aanmelden
  NL 



Super Summer Sales

De Super Summer Sale zijn begonnen bij Effeweg. Laat jouw bezoekers van een 4 daagse stedentrip genieten in verschillende Europese steden. Vanaf € 119,- kunnen jouw bezoekers genieten van Londen, Parijs, Praag, Kopenhagen en Brussel!

Bekijk de gehele actie op de landingspagina.

Aanmelden
  NL 



KLM werelddealweken

De KLM werelddealweken zijn weer in volle gang! Schipholtickets biedt veel bestemmingen aan binnen- en buiten Europa.

Voorwaarden KLM
  Boeken: 8 januari tot en met 27 januari 2014
  Reizen binnen Europa: 1 februari tot en met 15 juni 2014
  Reizen buiten Europa : 8 januari tot en met 15 juni 2014
  Uitgesloten data: 14 februari- 16 februari | 21 februari - 23 februari | 28 februari - 2 maart 2014
  Minimum verblijf: 3 dagen of een zaterdagnacht

Bekijk de gehele actie op de landingspagina.

Aanmelden
  NL 



Vroegboekkorting op Ierland

15-daagse rondreis van de Wild Atlantic Way! In samenwerking met Stena Line en Tourism Ireland kan Celtic Tours jouw bezoekers deze fantastische rondreis aanbieden waarbij zij in 15 dagen een indrukwekkende route langs de "Wilde Atlantische Kust" van Ierland rijden! Uiteraard mogen Dublin en Cork niet ontbreken en zijn alle overtochten - inclusief twee nachten aan boord van de luxe schepen van Stena Line - inbegrepen! Een unieke kans om (eindelijk) Ierland te ontdekken!

Reis nu super voordelig naar Ierland! Vertrek mogelijk op iedere dag in 2014 - ook in de zomer! Alleen geldig bij boekingen vóór 31 januari 2014. Bekijk de actiepagina.

Aanmelden
  NL 



Commissie verhoging naar € 70,- CPS!

2013 is voor Topic Travel Vakantiehuizen wederom een fantastisch jaar geweest met een flinke omzetgroei! Mede dankzij jouw enthousiasme en inspanning heeft Topic Travel dit kunnen realiseren!

De recente commissie verhoging naar € 60,- in december was zo'n succes, dat Topic Travel besloten heeft om de commissie te verhogen naar maar liefst € 70,- per boeking!

In combinatie met de uitgebreide reclamecampagnes op TV, radio en reclamemasten is dit dus hét moment om Topic Travel een nog prominentere positie op jouw website te geven.

Topic Travel Vakantiehuizen biedt meer dan 2500 vakantiehuizen aan in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Tsjechië en Kroatië. Daarnaast zijn er vele nieuwe accommodaties ingekocht, waaronder ook in Sardinië en Andalusië. Van luxe vakantievilla's met privézwembad tot aan kleinschalige knusse familieparkjes op een unieke plek.

Profiteer nu van deze interessante actie en plaats het promotiemateriaal op jouw website!

Aanmelden
  NL 
Speciaal promotiemateriaal
 



Commissie verhoging en incentive!

In januari en februari krijg je geen 6%, maar 7% commissie over alle reizen. En breng jij 10% meer boekingen dan vorig jaar in dezelfde periode? Dan krijg je een bonus van 10% bovenop de verhoogde commissie. Des te meer reden om Peter Langhout extra te promoten deze maanden.

Promotiemateriaal in het netwerk beschikbaar of stuur even een ticket als je speciaal materiaal wilt.

Incentive
10% extra commissie bij een groei van 10% vergeleken met 2013

Vergoeding tot 1 maart 2014: 7% CPS

Aanmelden
  NL 
Speciaal promotiemateriaal
 



Kortingscode voor gratis weekend overnachten

Het vroegboekseizoen start binnenkort weer en speciaal hiervoor heeft Molenheide.be een bannerset ontwikkeld. Bekijk de bannerset in het Daisycon systeem en laat jouw bezoekers meeprofiteren van de vroegboekkorting.

Landingspagina

Aanmelden
  NL 



Vliegende start met € 10,- korting!

Vliegtickets komt de eerste weken van januari met de vliegende start code. In de periode van 6 tot 26 januari krijgen jouw bezoekers € 10,- korting op hun vliegtickets. Bekijk de actiepagina.

Actiecode: vliegendestart
De kortingscode is alleen geldig op nieuwe reserveringen van Transavia, KLM en Emirates.

Aanmelden
  NL 



Huurauto wintersport? Fly en drive naar de piste

Ook op de wintersport bestemmingen maak je de vakantie compleet met een huurauto. Geen gewacht, geen lange transfer of slome streekbus naar hotel of appartement, maar vanuit het vliegtuig direct de auto in en hup: door naar de piste. En in alle vrijheid leuke uitstapjes maken naar andere skioorden in de omgeving.

Gaan jouw bezoekers met het vliegtuig naar de sneeuw? Laat zij dan nu een zorgeloze Sunny Car huurauto bijboeken voor hun wintersport. Op alle populaire sneeuwbestemmingen hebben wij een topauto klaar staan.

Ideale fly-drive bestemmingen:
 Chambéry
 Genève
 Gerona
 Grenoble
 Innsbruck
 Munchen
 Nice
 Praag
 Rovaniemi
 Salzburg
 Turijn

In alle landen waar winterbanden verplicht zijn biedt Sunny Cars een speciaal pakket, het zogenaamde ‘WT-pakket'. WT staat voor ‘winter tyres' en bij dit pakket zijn de winterbanden bij de autohuurprijs inbegrepen en krijg je ter plaatse niet te maken met extra kosten voor winterbanden.

Vroegboekkorting in januari

Nu vroegboeken dankzij de gratis FlexService bij Sunny Cars! De zomerboekingen gaan alweer van start. Daar hoort natuurlijk een huurauto van Sunny Cars bij, want met eigen wielen ontdekt jouw bezoeker de leukste plekjes van zijn vakantiebestemming.

Zorgeloos rondtoeren dankzij de all-in formule. Boeken kan nu extra flexibel want tot 1 februari is de FlexService gratis voor alle zomerboekingen met een huurperiode tussen 1 april en 31 oktober 2014. Dankzij deze unieke service zijn jouw bezoekers zeker van de huurauto, maar kun je tot vier uur voor huuraanvang nog gratis wijzigen of annuleren. Meteen boeken dus!

Deze actie geldt voor alle zomerboekingen met een huurperiode tussen 1 april en 31 oktober 2014 die geboekt zijn tussen 1 januari 2013 en 31 januari 2014

Zo werkt het
De FlexService staat in het boekingsproces automatisch op € 0,- in plaats van de gebruikelijke € 1,- per huurdag.

Aanmelden
  NL 



Voorjaarsvakantie

Vakantiepark & Speelstad Oranje heeft 10% vroegboekkorting voor de voorjaarsvakantie met de kids! Laat jouw bezoekers nu meeprofiteren van deze vroegboekkorting voor de voorjaarsvakantie.

 5 persoons bungalow al vanaf € 179,- (exclusief Vroegboekkorting)
 Gratis toegang tot Speelstad Oranje
 Gratis toegang tot zwem- en saunaparadijs de Bonte Wever in Assen
 Gratis toegang tot ijsbaan de Bonte Wever in Assen


Beschikbaarheid - 14 februari tot en met 9 maart. Het promotiemateriaal is beschikbaar in het Daisycon systeem.

Landingspagina

Vroegboekkorting

De vroegboekperiode is weer aangebroken. Hiervoor heeft Vakantiepark Oranje een speciale ‘vroegboekkorting' campagne. Laat jouw bezoekers nu mee profiteren van tot wel 20% vroegboekkorting!
 20% korting: boeken 6 maanden of eerder voor aankomst
 15% korting: boeken 4 tot 6 maanden voor aankomst
 10% korting: boeken 2 tot 4 maanden voor aankomst

Bekijk de actie op de landingspagina. Het promotiemateriaal is beschikbaar in het Daisycon systeem. Vakantiepark & Speelstad Oranje heeft 10% vroegboekkorting voor de voorjaarsvakantie met de kids! Laat jouw bezoekers nu meeprofiteren van deze vroegboekkorting voor de voorjaarsvakantie.

 5 persoons bungalow al vanaf € 179,- (exclusief Vroegboekkorting)
 Gratis toegang tot Speelstad Oranje
 Gratis toegang tot zwem- en saunaparadijs de Bonte Wever in Assen
 Gratis toegang tot ijsbaan de Bonte Wever in Assen


Beschikbaarheid - 14 februari tot en met 9 maart. Het promotiemateriaal is beschikbaar in het Daisycon systeem.

Landingspagina

Aanmelden
  NL 



Winterspecial van 25% korting

Laat jouw bezoekers nu een verblijf boeken en zij ontvangen 25% korting op de huursom!

Bij Vakantiepark Boomhiemke kan je midden in de duinen genieten van alles wat de winter te bieden heeft. Uitwaaien op het strand, spetteren in het zwembad of gewoon binnen warme chocolademelk drinken.

De actie is geldig tot 7 maart 2014.

Aanmelden
  NL 



Vroegboekkorting op de boerderijvakantie

Vroege vogels worden beloond bij FarmCamps. Als jouw bezoekers nu alvast FarmCamps boerderij vakantie boeken, besparen zij tijdelijk tientallen euro's op hun boeking. Deze korting kan oplopen tot € 100,-.
  Kort weekend: € 25,- korting
  Midweek of Weekend: € 50,- korting
  Week: € 75,- korting
  2 weken: € 100,- korting

Daarnaast zijn er nog meer voordelen voor jouw bezoekers wanneer zij gebruik maken van de vroegboekkorting!
 Zij zijn zeker van een plekje op hun favoriete FarmCamps boerderij.
 Zij kunnen extra lang uit kijken naar hun vakantie.
 Zij kunnen er voor kiezen om de boerderijvakantie in twee termijnen te betalen. Zo betalen ze maar 50% vooraf en de overige 50% 10 weken voor aankomst.

Aanmelden
  NL 



Warme winterbreaks

Wanneer jouw bezoekers deze winter een heerlijke bungalow, familievilla of chalet boeken, ontvangen zij een korting tot 20%. Dit is inclusief de eindschoonmaak en exclusief het bedlinnen.

Bekijk de accommodatie op de landingspagina.

Aanmelden
  NL 



Aanbiedingen en Last-Minutes vanaf € 30,-

Easyhome beschikt over een zeer uitgebreid aanbod van eenvoudige tot luxe vakantiewoningen. Vakantiewoningen met of zonder zwembad, sauna of vaatwasser. Via het keuzemenu zoek jouw bezoekers gemakkelijk en snel alle Last-minutes en alle aanbiedingen vakantiewoningen van Easyhome. Het liefst er op het laatste moment nog even tussenuit? Maak dan gebruik van onze last minute Vakantiewoning aanbiedingen! Er zijn de mooiste plekjes beschikbaar in heel Europa.

Bekijk hier de last-minutes.

Aanmelden
  NL 



Vroegboekkorting

Happy Home heeft meer dan 300 vakantiewoningen met 5 tot 10% korting! Bekijk de accommodatie en bijhorende korting op de landingspagina

Aanmelden
  NL 



Vroegboekkorting vakantiehuis

Wie een vakantie boekt, wil natuurlijk een zo een laag mogelijke prijs betalen. Het leukste is het echter als er behalve een goede prijs ook genoeg tijd is voor de voorpret. Daarom heeft Interhome nu een vroegboekkorting op verschillende vakantiehuizen in heel Europa die kan oplopen tot 10%! De vroegboekkorting voor vakantiewoningen kan in alle seizoenen en landen gelden. Het gaat erom dat er voor het bewuste huis of appartement een vroegboekkorting geldt. Bekijk de beschikbare accommodaties.

Aanmelden
  NL 



Vroegboekactie!

Laat jouw bezoekers nu een vakantie boeken op Texel.net en zij ontvangen 10% korting. Niet alleen ontvangen zij 10% korting maar ook een gratis zadelschaap, voordeelkaart en de lammetjesfietsroute!

Aanmelden
  NL 



Vroege beslisser

Speciaal voor vroege beslissers heeft Vacances directes de vroegboek korting. Als jouw bezoekers boeken voor 31 januari 2014 ontvangen zij maar liefst 20% korting op hun verblijf!

Voorwaarden
 Deze kortingen kunnen niet in combinatie met andere kortingen geboekt worden.
 Korting is geldig voor vakanties in de periode tot en met 11 juli en vanaf 23 augustus 2014.
 Minimaal een boeking van 7 nachten.
 Kortingen gelden niet voor eerder gemaakte boekingen.
 Zolang de voorraad strekt

Aanmelden
  NL 





[email protected]     www.paxz.nl     unsubscribe

paxz is een onderdeel van daisycon