fbpx

Ontdek de vernieuwde Daisycon Marketplace!

Datum van publicatie:

In de altijd evoluerende wereld van affiliate marketing is innovatie de sleutel tot succes. Bij Daisycon begrijpen we dit als geen ander en daarom hebben we onze Daisycon Marketplace een update gegeven. Met gloednieuwe functies voor zowel adverteerders als publishers, wordt de nieuwe Daisycon Marketplace de plek om samenwerkingen aan te gaan.

De nieuwe Daisycon Marketplace maakt partner marketing nog eenvoudiger en veelomvattender. Hiermee wordt een makkelijke en volledige samenwerking tussen affiliates en adverteerders gefaciliteerd. Dit betekent dat je als adverteerder altijd toegang hebt tot de meest relevante en aantrekkelijke kansen om naast je affiliate marketing ook je brand awareness naar een hoger niveau te tillen. We vertellen je graag alles over de vernieuwingen.

Voor Adverteerders

Verken het nieuwe design van het dashboard. Dit moderne design is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook intuïtief en gemakkelijk te navigeren. Als adverteerder kan je nu nog gemakkelijker door de Marketplace bladeren en snel de informatie vinden die je nodig hebt.

Dankzij de vernieuwingen binnen de Daisycon Marketplace is er nu een nog beter overzicht en nog betere toegang tot gedetailleerde informatie. Dit betekent dat je nu nog overzichtelijker kunt zien wat elke publisher te bieden heeft. Wat het een stuk gemakkelijker maakt om de juiste samenwerkingspartner te vinden

Optimaliseer je campagnes door gebruik te maken van de uitgebreide KPI’s. Met deze vernieuwde tool heb je toegang tot meer KPI’s dan ooit tevoren. Dit stelt je in staat om de prestaties van hun campagnes nauwkeuriger te meten en bij te sturen waar nodig.

Bekijk een van de meest boeiende nieuwe functies voor adverteerders! Namelijk de mogelijkheid om screenshots van de placements te bekijken. Dit biedt een visuele representatie van de exposure die ze kunnen verwachten. Het is een krachtige tool om te beoordelen hoe effectief een samenwerking is of kan zijn.

Verbreed je kansen door gebruik te maken van de nieuwe smart functies! Het dashboard toont nu, op basis van de publishers waar je al mee samenwerkt, relevante aanbiedingen. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot de meest relevante en aantrekkelijke kansen.

Op de vernieuwde Daisycon Marketplace vind je ook aanbiedingen gebaseerd op evenementen, zoals Black Friday. Heb jij hier al een plek voor gereserveerd?

Voor Publishers

Ontdek de nieuwe mogelijkheid om exposure screenshots toe te voegen aan je aanbiedingen. Dit stelt je in staat om potentiële adverteerders een tastbaar voorbeeld te geven van wat ze kunnen verwachten.

Het is belangrijk om adverteerders zo goed mogelijk te informeren over wat je te bieden hebt. Met de gedetailleerde omschrijving-optie kun je alle relevante details geven over je samenwerkingen en promotiemogelijkheden.

Flexibiliteit is essentieel in affiliate marketing. Daarom kun je nu verschillende pakketten aanbieden in de Daisycon Marketplace. Dit stelt je in staat om verschillende opties te presenteren aan adverteerders, wat kan leiden tot meer succesvolle samenwerkingen.

Kijk door de ogen van de adverteerder met de voorbeeldweergave. Deze nieuwe functie stelt je in staat om te zien hoe hun aanbiedingen eruitzien voor potentiële adverteerders, wat helpt om de aantrekkelijkheid van het aanbod te vergroten.

Kortom; de vernieuwde Daisycon Marketplace is een gamechanger in de wereld van affiliate marketing. Het nieuwe design, de nieuwe details, de uitgebreidere KPI’s en de krachtige visuele hulpmiddelen maken het eenvoudiger dan ooit om samenwerkingen aan te gaan.

Ontdek de vernieuwde Daisycon Marketplace vandaag nog en til jouw affiliate marketing-inspanningen naar een hoger niveau.