fbpx

Over Onze Merken

Linehub

A collective of marketing makers

Linehub logo

Linehub

De complementaire diensten van Affiliprint (insert marketing), Basebuilder (omnichannel lead generation), Conversive (digital marketing), Daisycon (affiliate marketing), New-Media (demand driven lead generation), Sovendus BV (check-out marketing) en Trendata (market intelligence) zorgen voor één sterk collectief, dat internationaal actief is. Linehub heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen en Taiwan.

Door intensief samen te werken kunnen ze klanten nog beter helpen betekenisvolle brand partnerships aan te gaan binnen het netwerk.

Meer over Linehub

adnymics

Begeleid uw klanten tijdens hun reis - en bereik ze met 100% relevante inhoud. Het resultaat: duurzame klantenbinding en hogere conversiepercentages.

Spreek uw klanten aan met gepersonaliseerde pakketinvoegingen op het perfecte moment na hun aankoop. Met individuele productaanbevelingen en boeiende inhoud inspireert u uw klanten voor hun volgende aankoop.

Met onze 1:1 gepersonaliseerde direct mails kunt u automatisch aan de exacte behoeften van uw klanten voldoen op het juiste moment - voor heractivatie, een tweede aankoopstimulans of andere onbeperkte gelegenheden.

Meer over adnymics

Affiliprint logo

Affiliprint

Inserts & Advertorials:
Doelgerichte offline promotie, meetbaar online resultaat

Perfecte Timing:
Je bereikt prospects op een positief moment. Tijdens het uitpakken van een pakket of bij het lezen van een favoriet magazine of krant.

Hoge Attentiewaarde:
Het uitpakmoment en de presentatie zorgt voor bewuste aandacht voor de insert. En dus voor impact aboveén below the line.

Effectief bereik:
Met één insert worden meerdere personen in een huishouden een aantal keren bereikt. Dat zorgt voor een groot en effectief bereik.

Meer over Affiliprint

Conversive

Conversive is dé specialist in resultaatgerichte Online Marketing. Opdrachtgevers met ambitie zijn bij Conversive aan het juiste adres.

Van Zoekmachine Marketing tot aan Social Media Advertising.

Effectief adverteren
Omdat we de markt goed kennen, vinden wij het beste Online kanaal voor jouw doelgroep. Zo komt je advertentie altijd goed terecht.

Meetbaar resultaat
Door onze jarenlange ervaring weten we wat we doen, bovendien hebben we altijd direct inzicht in de resultaten. Zo kunnen we ook bijtijds bijsturen als dat nodig is.

Allround
Wij geloven dat het de combinatie van kanalen is die voor het beste resultaat zorgt. Onze kunde is veelzijdig, van Zoekmachine Marketing tot aan Social Media Advertising. Al je campagnes onderbrengen bij een partij levert veel gemak op.

Meer over Conversive

Basebuilder logo

Basebuilder

Basebuilder specialiseert zich in omnichannel lead generation. Ze verbinden internationale bedrijven over de hele wereld met hun consumenten door online en offline doelgroepen te enthousiasmeren met branded activation campaigns.

Door het toevoegen van een spelelement wordt de doelgroep overtuigd om deel te nemen. Een rad van fortuin, kraskaarten of een giftbox, er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar die passen bij elk merk en product. Met deze online en offline omnichannel benadering van lead generation zorgt Basebuilder ervoor dat jouw databases blijven groeien.

Meer over Basebuilder

New-Media logo

New-Media

New-Media richt zich op drie pijlers: search intelligence, visitor intelligence en customer intelligence. De focus ligt dus op zowel de nog onbekende bezoeker, de bezoeker die een klant kan worden en de klant die moet blijven. Op basis van het zoekgedrag van websitebezoekers
leert New-Media de doelgroep kennen, bouwt een compleet klantprofiel van bestaande klanten en legt mogelijke pijnpunten in de website bloot. Dit alles leidt vervolgens tot gerichte strategieën waarmee bedrijven hun service naar een hoger niveau kunnen tillen: gericht adverteren, uitingen personaliseren en het optimaliseren van de website. New-Media wéét wat jouw bezoekers willen en biedt vraag-gedreven strategieën.

Meer over New-Media

ParcelDealz

Het combineren van twee werelden: het beste van online marketing, met de voordelen van offline reclame.

Het bereiken van uw ideale klant kan duur en inefficiënt zijn. ParcelDealz biedt een reclameformaat van de volgende generatie: data-gedreven pakketinvoegingen vanuit de labelprinter, waarmee u zeer gericht nieuwe klanten kunt werven.

Wij analyseren de demografie van elke pakketontvanger (leeftijd, geslacht, locatie, koopkracht) en de producten in het pakket om ervoor te zorgen dat u de perfecte doelgroep bereikt. Uw advertenties worden alleen gedrukt en ingevoegd als de ontvanger perfect overeenkomt met uw ideale klantprofiel, waardoor de campagneprestaties worden gemaximaliseerd. Geniet van de voordelen van online marketing met de kracht van offline bereik.

Meer over ParcelDealz

Sovendus logo

Sovendus

Daisycon en Sovendus zijn voor activiteiten in de Benelux een samenwerking aangegaan.

Sovendus genereert verkoopsuccessen voor meer dan 960 partner-shops in 8 landen. Hierbij profiteren alle aangesloten shops op hun beurt van de anderen.

Het netwerk creëert interessante aanbiedingen voor consumenten en genereert hiermee relevante transacties voor partnershops.

Nieuwe klanten, additionele omzet en hoogwaardige inschrijvingen voor uw nieuwsbrief:

Meer over Sovendus

Trendata logo

Trendata

Met behulp van AI en big data biedt Trendata realtime inzichten in de marktvraag en consumentenbehoeften die leiden tot slimmere zakelijke beslissingen. Trendata bestaat uit praktische visionairs die de behoeften van innovators, game changers en strategisch denkers begrijpen. Door nieuwe technologieën te verkennen, verlegt Trendata de grenzen van onderzoek, zodat bestaande en nieuwe klanten successen behalen op het gebied van klantwaarde, productinnovatie, merkbetrokkenheid en toekomstbestendige bedrijfsstrategieën.

Bij Trendata werken businessanalisten en data wetenschappers samen om het beste in elkaar naar boven te halen. Samen bieden zij waardevolle en bruikbare inzichten voor zowel groeiende bedrijven als koplopers en marktleiders die op zoek zijn naar excellentie en voorop willen (blijven) lopen. Trendata ontdekt trends voordat deze trending zijn en begrijpt de behoeften van de consument voordat de rest van de wereld dit doorheeft. Door het analyseren en het helder presenteren van deze inzichten, kunnen bedrijven gericht inspelen op de specifieke behoeften van hun bestaande, én nieuwe klanten.

Meer over Trendata

Linehub werkt met trots voor:

Start met adverteren