Over Onze Merken

Linehub

A collective of marketing makers

Linehub

De complementaire diensten van Daisycon (affiliate marketing, online lead generation), Affiliprint (insert marketing), Sovendus (checkout marketing) en Conversive (conversion optimization) zorgen voor één sterk collectief, dat internationaal actief is. Linehub heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland en Taiwan.

Door intensief samen te werken kunnen ze klanten nog beter helpen betekenisvolle brand partnerships aan te gaan binnen het netwerk.

Meer over Linehub

Affiliprint

Inserts & Advertorials:
Doelgerichte offline promotie, meetbaar online resultaat

Perfecte Timing:
Je bereikt prospects op een positief moment. Tijdens het uitpakken van een pakket of bij het lezen van een favoriet magazine of krant.

Hoge Attentiewaarde:
Het uitpakmoment en de presentatie zorgt voor bewuste aandacht voor de insert. En dus voor impact aboveén below the line.

Effectief bereik:
Met één insert worden meerdere personen in een huishouden een aantal keren bereikt. Dat zorgt voor een groot en effectief bereik.

Meer over Affiliprint

Conversive

Conversive is dé specialist in resultaatgerichte Online Marketing. Opdrachtgevers met ambitie zijn bij Conversive aan het juiste adres.

Van Zoekmachine Marketing tot aan Social Media Advertising.

Effectief adverteren
Omdat we de markt goed kennen, vinden wij het beste Online kanaal voor jouw doelgroep. Zo komt je advertentie altijd goed terecht.

Meetbaar resultaat
Door onze jarenlange ervaring weten we wat we doen, bovendien hebben we altijd direct inzicht in de resultaten. Zo kunnen we ook bijtijds bijsturen als dat nodig is.

Allround
Wij geloven dat het de combinatie van kanalen is die voor het beste resultaat zorgt. Onze kunde is veelzijdig, van Zoekmachine Marketing tot aan Social Media Advertising. Al je campagnes onderbrengen bij een partij levert veel gemak op.

Meer over Conversive

Sovendus

Daisycon en Sovendus zijn voor activiteiten in de Benelux een samenwerking aangegaan.

Sovendus genereert verkoopsuccessen voor meer dan 960 partner-shops in 8 landen. Hierbij profiteren alle aangesloten shops op hun beurt van de anderen.

Het netwerk creëert interessante aanbiedingen voor consumenten en genereert hiermee relevante transacties voor partnershops.

Nieuwe klanten, additionele omzet en hoogwaardige inschrijvingen voor uw nieuwsbrief:

Meer over Sovendus

Linehub werkt met trots voor:

Start met adverteren