fbpx

Lead Generation

Het doel van Lead Generation is het uitbreiden van je database, wat leidt tot meer verkoopkansen. Genereer onder meer nieuwsbriefinschrijvingen, brochure-aanvragen, aangemaakte klantaccounts en proefritten. Desgewenst via op maat gemaakte landingspagina’s, geoptimaliseerd voor conversie.

Databasebuilding

Net als bij Affiliate Marketing worden voor Lead Generations publishers ingezet om promotie te voeren. Als adverteerder betaal je voor elke conversie die voortkomt uit de bezoekers die deze publishers doorsturen. Dit gaat bijvoorbeeld om het aanmaken van (betaalde) accounts, nieuwsbriefinschrijvingen, leads voor een call-center of het aanvragen van brochures. Door het transparante kostenmodel weet je van tevoren exact hoeveel je per lead betaalt.

Dedicated landingspagina’s

Lead Generation is één van de meest efficiënte en meetbare manieren om nieuwe klanten te genereren. Met behulp van dedicated landingspagina’s (of actiepagina’s) worden persoonsgegevens verzameld. Met die gegevens kunt u de eerste stap zetten om de dialoog met uw nieuwe klanten aan te gaan. Met leadgeneratie via een leadcampagne krijgt uw doelgroep een ‘gezicht’. U ontvangt de gegevens van mensen die interesse in uw product tonen.

Heb jij een nieuwe en/of geoptimaliseerde landingspagina nodig voor lead generation doeleinden, dan verwijzen wij je graag naar onze partner Basebuilder die kan helpen met de ontwikkeling hiervan. Daisycon biedt deze service niet meer aan.