fbpx
Media School BE

Media School BE affiliateprogramma

Campagnes » Werk & opleiding » Media School BE
Wie is Mediaschool?
De Mediaschool, onderdeel van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een gewaardeerde opleidingsverstrekker van België en Nederland op het gebied van mediaopleidingen.

De Mediaschool biedt je een totaal opleidingsaanbod aan om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Dit is dé plaats om al je kennis en vaardigheden op het vlak van fotografie, video en communicatie tot het hoogste niveau te tillen. Zo kan je op professioneel vlak je creativiteit volledig benutten.

Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

GERENOMMEERDE DOCENTEN


Niet zomaar even wie kan aan onze school lesgeven. Onze selectie van docenten is zeer streng. Elke lesgever moet al minstens 3 jaar lesgeven, en meer dan 5 jaar ervaring hebben in het beroep dat jij gaat studeren. Maar vooral: ze moeten het gráág doen. Je krijgt van onze professionele docenten met veel passie uitgelegd wat vandaag van belang is om jouw beroep succesvol uit te kunnen oefenen.

UNIEKE LEEROMGEVING


You live, you learn. De professionele wereld evolueert constant. De moderne technologie ook. Onze leslokalen in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zijn modern en hygiënisch. Ons instituut is een kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor professionelen. Dit zowel in de klas als online! Zo werken we met een splinternieuwe online leeromgeving met extra lesmateriaal, filmpjes enz. Op je persoonlijke studentenprofiel kan je dan weer gemakkelijk jouw eigen agenda raadplegen, nieuwe opleidingen ontdekken, enz.

OPLEIDINGEN VOOR VOLWASSENEN


Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW organiseert lessen voor volwassenen in heel Vlaanderen. Deze lessen vinden meestal ‘s avonds of in het weekend plaats. Zo kan iedereen die de opleiding wil volgen dit makkelijk combineren met werk en gezin. Sommige lessenreeksen worden ook in de voormiddag gegeven. Op de verschillende cursuspagina’s staat steeds welke lessenreeksen er zijn ingepland. Zo kan je gemakkelijk kiezen waar en wanneer je de lessen volgt.

VOORDELEN


- Waardevolle diploma’s
- De beste prijs-kwaliteitsverhouding
- Praktijkgerichte opleidingen
- Topdocenten met jarenlange ervaring in het vak
- Moderne leeromgeving
- Campussen overal in Vlaanderen
- Gratis aanvragen van proefhoofdstuk
- Mogelijkheid tot stage
- Korting mogelijk met de kmo-portefeuille

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het Media School BE affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer over publisher worden bij Daisycon, of klik hier om je direct te registreren.

Start met promoten

Heb je nog geen account bij Daisycon en wil je het programma van Media School BE promoten? Meld je hier direct aan.

Aanmelden bij Daisycon

Programmagegevens

  • Commissie 10.00%
  • Keywordmarketing niet toegestaan
  • E-mailmarketing is toegestaan
    (meer informatie)

    Preview via de e-mail approval nodig

  • Promotiecodes is toegestaan
  • Product listing ads niet toegestaan
  • Cashback gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    Cashback op de klik niet toegestaan

  • Social media is toegestaan
  • Sub ID mogelijk
  • Productfeed mogelijk
  • Deeplink mogelijk
  • Programma actief sinds 10-04-2019
  • Meetduur 100 dagen
  • Actief in

Inloggen

Ben je al publisher bij Daisycon? Log direct in om je aan te melden voor deze campagne.

Inloggen