fbpx
Wave by Mline

Wave by Mline affiliateprogramma

Campagnes » Wonen, Huis & Tuin » Wave by Mline
Wave is de matras dat zich helemaal aanpast aan de golven van ieders lichaam, een garantie op een goede nachtrust. Deze door M line ontworpen matrassen bieden voor een lage prijs optimaal
comfort, zijn aanpasbaar qua hardheid en zijn door de Consumentenbond beoordeeld als beste merkmatras. Op alle matrassen geldt:
  • Gratis retournering
  • Gratis verzending
  • 125 nachten proefslapen
  • 10 jaar garantie


Waarom Wave promoten?


Het merk wordt actief in de markt gezet via o.a. sportmarketing campagnes van M line, bij de consument staat M line dan ook bekend als absoluut A merk, garant voor kwaliteit en service. Je kan daardoor rekenen op een hoog conversiepercentage als publisher.

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het Wave by Mline affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer over publisher worden bij Daisycon, of klik hier om je direct te registreren.

Start met promoten

Heb je nog geen account bij Daisycon en wil je het programma van Wave by Mline promoten? Meld je hier direct aan.

Aanmelden bij Daisycon

Programmagegevens

  • Commissie 8.00% - 10.00%
  • Keywordmarketing is toegestaan
    (meer informatie)

    Het inkopen van keywords in netwerken is alléén toegestaan:
    a. wanneer er vanuit de advertentie wordt gelinkt naar een eigen website/tussenpagina (geen automatische interstitial, automatische doorkoppeling).
    b. Indien de benodigde negatieve zoekwoorden zijn opgevoerd teneinde onderstaande situaties uit te sluiten.

    Niet toegestaan:
    a. Bieden op merknamen van Adverteerder of aanverwante termen/misspellings daarvan (bijvoorbeeld Wave by M line, Wave, M line, etc).
    b. Indien keyword buying wordt ingezet dienen de juiste negatieve zoekwoorden te worden opgevoerd. Het is niet toegestaan dat advertenties van affiliates getoond worden op zoektermen waarin Adverteerder’s handelsmerken voorkomen (bijvoorbeeld: geen advertenties van affiliates op Wave by M line couponcode, Wave by M line matras, Wave by M line bedden).
    c. Dit betreft het exacte merk, merk misspellingsvormen (bijv. Wafe) en merknamen in combinatie met andere woorden (bijv. Wave by M line couponcode).
    d. Gebruik van merknamen van Adverteerder of combinaties hiervan, aanverwant/misspellings in advertentietekst en/of zichtbare URL in de vorm van domein of subdomein (Wavebymline.domein.nl is dus niet toegestaan, domein.nl/Wave is wel toegestaan).

    Typo/Misspelling domeinnamen
    Niet toegestaan:
    a. Het registreren van domeinnamen die lijken op, aanverwant zijn aan of een misspelling zijn van het merk Wave by M line, bijvoorbeeld www.wavebymline-bestellen.nl.
    b. Het registreren van domeinnamen die lijken op, aanverwant zijn aan of een misspelling zijn van Wave by M line producten en diensten, bijvoorbeeld www.wave-alles-in-1.nl.
    c. Het gebruiken van subdomeinen die lijken op, aanverwant zijn aan of een misspelling zijn van het merk Wave by M line of Wave by M line producten en diensten. Bijvoorbeeld http://wavebymline.domein.nl of http://product-wave.domein.nl.

    Wél toegestaan:
    a. Het gebruiken van directories (domein.nl/Directory) die het merk Wave by M line of Wave by M line producten en diensten bevatten mits dit de juiste spelling betreft. Bijvoorbeeld http://www.domein.nl/wave-matrassen

  • E-mailmarketing niet toegestaan
  • Promotiecodes niet toegestaan
  • Product listing ads gedeeltelijk toegestaan
  • Cashback is toegestaan
    (meer informatie)

    Het is niet toegestaan om acties te vermelden die niet via de nieuwsbrief of het berichtencentrum zijn gecommuniceerd.

  • Social media gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    Niet toegestaan:
    a. Het is affiliates niet toegestaan om in hun promotie via social media zich voor te doen als een officiële vertegenwoordiging van Adverteerder.
    b. Affiliates die hun promotie activiteiten inzetten via social media sources zoals Twitter, YouTube, Facebook of Instagram mogen geen gebruikersnamen registreren waarin Adverteerder’s handelsmerken voorkomen zonder schriftelijke toestemming vooraf.
    c. Het is niet toegestaan om offline marketing activiteiten of persberichten in te zetten uit naam van Adverteerder zonder schriftelijke toestemming vooraf.
    d. Gebruik van logo`s of trademark materiaal in account/profiel bij Social Media sites is niet toegestaan
    e. De Wave by M line website mag niet in een iframe geladen worden binnen social media apps, pages of profielen

    Wél toegestaan:
    a. Voordoen als 3e partij/op eigen naam en het verzamelen van Wave by M line aanbiedingen (zonder direct te linken)
    b. Inzet van social media voor traffic naar je eigen website
    c. Verwijzen naar de officiële accounts van Wave by M line om relevantie voor klant te verhogen

  • Sub ID mogelijk
  • Productfeed mogelijk
  • Deeplink mogelijk
  • Programma actief sinds 15-07-2019
  • Meetduur 100 dagen
  • Actief in

Inloggen

Ben je al publisher bij Daisycon? Log direct in om je aan te melden voor deze campagne.

Inloggen