The Rent Company

The Rent Company Affiliateprogramma

Campagnes » Electronica » The Rent Company

Wie is The Rent Company


The Rent Company faciliteert digitaal onderwijs met het maatschappelijk verantwoorde Easy4u abonnement. Via dit abonnement kopen of huren uw leerlingen een kwalitatief hoogwaardige laptop die aansluit bij de eisen van uw onderwijsinstelling. Het Easy4u abonnement is laagdrempelig, biedt full-service en waarborgt zo zorgeloos computergebruik. Standaard kunt u rekenen op service, garantie-uitbreiding, beschermhoes en dekking bij schade en diefstal. Iedereen krijgt zo toegang tot digitaal onderwijs. Ook als ouders en/of opvoeders minder draagkrachtig zijn.

The Rent Company staat voor kwaliteitsproducten én een goede service. Computerapparatuur is echter kostbaar en schadegevoelig. Een ongelukje zit in een klein hoekje. De kosten van een herstelling vallen vaak erg tegen. Schade door onder andere vallen, stoten, vocht, (piek)spanning of diefstal valt niet onder de standaard fabrieksgarantie. Ook de dekking van inboedelverzekeringen is zeer beperkt. Gebruikersschade aan een tablet of laptop wordt vaak helemaal niet vergoed. De afhandeling van een verzekeringskwestie kost veel tijd en soms moet u het zelf voorschieten.

In de service van The Rent Company komt gemak en zekerheid op de eerste plaats. Deze belofte maken we ook bij defecte of beschadigde laptops waar. De leerling levert het defecte apparaat in en The Rent Company zorgt voor herstelling of vervanging, zodat het leerproces geen vertraging oploopt. De verzekeraar heeft The Rent Company aangewezen om alle verzekerde schades direct zelf af te handelen. Met deze werkwijze garanderen we een snelle herstelling en voorkomen we administratieve lasten voor de ouders/opvoeders.

Om ook leerlingen en leerkrachten via scholen die (nog) niet met ons samenwerken te kunnen voorzien in onze dienstverlening, hebben we notebookcampus.be en chromebookcampus.be online gezet. Daar kunnen onze producten besteld worden inclusief Easy4u abonnement. Wij zorgen voor thuislevering en service na verkoop aan huis.

Notebook Campus en Chromebook Campus


Notebookcampus.be: hier vindt u onze laptops met Windows besturingssysteem. Deze laptops worden geleverd met een basis image met alle gangbare programma’s voor het onderwijs.
Chromebookcampus.be: hier vindt u onze Chromebooks met Google besturingssysteem. Deze Chromebooks zijn meteen gebruiksklaar om in te loggen met uw google account.

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het The Rent Company affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer over publisher worden bij Daisycon, of klik hier om je direct te registreren.

Start met promoten

Heb je nog geen account bij Daisycon en wil je het programma van The Rent Company promoten? Meld je hier direct aan.

Aanmelden bij Daisycon

Programmagegevens

 • Commissie EUR 10.50
 • Keywordmarketing is toegestaan
 • E-mailmarketing is toegestaan
 • Promotiecodes is toegestaan
 • Product listing ads niet toegestaan
 • Cashback is toegestaan
 • Social media is toegestaan
 • Sub ID mogelijk
 • Productfeed beschikbaar
 • Deeplink niet mogelijk
 • Programma actief sinds 25-09-2020
 • Meetduur 100 dagen
 • Actief in

Inloggen

Ben je al publisher bij Daisycon? Log direct in om je aan te melden voor deze campagne.

Inloggen