fbpx
My Jewellery (BE)

My Jewellery (BE) affiliateprogramma

Campagnes » Mode & Kleding » My Jewellery (BE)
My Jewellery wil het leven samen met je vieren!

My Jewellery is van oorsprong een sieradenmerk, maar wij doen het anders. Hoe? Door alles met power, creatief en passie te doen en onszelf nooit te beperken! Gedreven door onze ambitie zijn we in de zomer van 2011, als een door vrouwen geleid familiebedrijf, aan deze reis begonnen. Tot op de dag van vandaag is de zomer het hele jaar voelbaar in het DNA van My Jewellery.

Als sprankelende connectors zijn we toegewijd om betaalbare Nederlandse sieraden designs aan te bieden, die toegankelijk en draagbaar zijn voor iedereen. In de loop der jaren heeft de ontwikkeling van ons kenmerkende My Jewellery merk ons veel lessen geleerd, die ons allemaal nog ambitieuzer hebben gemaakt dan ooit tevoren. We zijn trots op het bedrijf dat we vandaag de dag zijn. Door te leren tijdens iedere stap van onze reis en ons te laten inspireren door jouw behoeften en wensen, hebben we onze collecties uitgebreid met kleding, beauty en lifestyle producten, waarvan het creatieve proces volledig in eigen huis wordt ontwikkeld. Van schetsen tot (print) design, fotoshoots tot modellen en alles daar tussenin.

Onze missie is je te stylen voor de dagelijkse viering van het leven, zodat jij elk kostbaar moment samen met ons kunt bezegelen. Laten we nog veel meer mensen uitnodigen voor het feest!

Waarom My Jewellery promoten?


Als merk vinden wij het belangrijk dat ook toekomstige generaties iets te vieren hebben. Daarom omarmen wij onze verantwoordelijkheid voor de toekomst en wij hebben de ambitie om betere keuzes te maken. We beseffen dat onze verantwoordelijkheid voor duurzaamheid een continu proces is, maar we zien iedere dag als een nieuwe kans om het een stukje beter te doen bij iedere stap die we zetten.

Elke dag storten onze collega’s hun liefde in My Jewellery, om een ​​merk te creëren dat het beste van ons allemaal vertegenwoordigt, en van jou. Join our community of kom langs in onze nieuwe Flagship Store in Eindhoven of een van onze vele boutiques in Nederland, België & onze allereerste boutique in Keulen, Duitsland.

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het My Jewellery (BE) affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer over publisher worden bij Daisycon, of klik hier om je direct te registreren.

Start met promoten

Heb je nog geen account bij Daisycon en wil je het programma van My Jewellery (BE) promoten? Meld je hier direct aan.

Aanmelden bij Daisycon

Programmagegevens

  • Commissie 8.00% - 10.00%
    (meer informatie)

    Hogere commissie mogelijk in ruil voor extra exposure

  • Keywordmarketing niet toegestaan
  • E-mailmarketing is toegestaan
  • Promotiecodes is toegestaan
  • Product listing ads is toegestaan
  • Cashback is toegestaan
  • Social media is toegestaan
  • Sub ID mogelijk
  • Productfeed mogelijk
  • Deeplink mogelijk
  • Programma actief sinds 30-09-2022
  • Meetduur 30 dagen
  • Actief in

Inloggen

Ben je al publisher bij Daisycon? Log direct in om je aan te melden voor deze campagne.

Inloggen