fbpx
Foodello BE

Foodello BE affiliateprogramma

Campagnes » Eten & Drinken » Foodello BE
Foodello is dé online supermarkt tegen voedselverspilling. We verkopen restpartijen van voedselproducenten en leveranciers via onze webwinkel, met flinke kortingen. Foodello is onderdeel van het uiterst succesvolle Finse Fiksuruoka, dat haar klanten al sinds 2016 een laagdrempelige manier biedt om geld te besparen op boodschappen en voedselverpilling tegen te gaan.
De producten die we verkopen zijn niet in de supermarkten beland, omdat de tenminste houdbaar tot datum dichterbij komt, een product(verpakking) is gewijzigd, of omdat er een overschot is.
We verkopen producten altijd met 20% tot 90% korting, vergeleken met het normale prijspeil in de supermarkt (de 'adviesprijs'). Bestelling worden thuisbezorgd via PostNL (1-3 werkdagen). Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, is vaak de volgende dag al in huis.

De voordelen van het affiliate programma


Foodello is altijd op zoek naar kwalitatief sterke affiliates die door hun unieke bereik een toegevoegde waarde aan ons affiliate programma kunnen bieden. Met een hoge conversieratio, goede commissie, heldere communicatie en snelle transactiekeuring, proberen wij een zo aantrekkelijk mogelijke partner te zijn voor onze affiliates.

Vergoeding
8% commissie over de totale winkelmand.


Voorwaarden

Gebruik van merknaam
Cookiedropping door overmatig gebruik van merknaam is niet toegestaan. Per site is maximaal 1 url over Foodello toegestaan. Media met meerdere keyword + Foodello merknaam combinaties zijn niet toegestaan. Affiliate links vanaf pagina's die gericht zijn op de merknaam dienen onderscheidend te zijn van de overige pagina's d.m.v. click referer en worden uitgesloten van transacties.

Niet toegestaan
Keyword marketing, Shopping ads, Cashback sites, Get-paid-to sites, Inframen en/of scrapen van de Foodello website, Typosquatting, Review & Ervaringen sites
Gesponsorde advertenties vanuit social media (bv facebook/instagram) met directe links naar Foodello zijn niet toegestaan.
Directe links in niet-gesponsorde/organische berichten op de eigen social media pagina’s zijn alleen toegestaan wanneer in het bericht duidelijk wordt vermeld dat doorverwezen wordt naar een pagina op de Foodello website.

Alleen na toestemming
Het gebruik van coupons & kortingscodes is alleen toegestaan indien dit van tevoren is afgesproken.

Keuren van transacties
Foodello hecht veel waarde aan het affiliate kanaal in haar online media mix. In principe worden transacties daarom alleen afgekeurd bij foutieve en/of dubbele registraties, of in het geval van overschrijden van de programmavoorwaarden.
Indien er bij een transactie een kortingscode is gebruikt die niet specifiek voor affiliate partners is bedoelt, wordt deze standaard afgekeurd. Dit geldt niet voor de kortingscode die men ontvangt bij inschrijving van de nieuwsbrief.

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het Foodello BE affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer over publisher worden bij Daisycon, of klik hier om je direct te registreren.

Start met promoten

Heb je nog geen account bij Daisycon en wil je het programma van Foodello BE promoten? Meld je hier direct aan.

Aanmelden bij Daisycon

Programmagegevens

 • Commissie 8.00%
 • Keywordmarketing niet toegestaan
 • E-mailmarketing is toegestaan
 • Promotiecodes is toegestaan
 • Product listing ads gedeeltelijk toegestaan
 • Cashback niet toegestaan
 • Social media is toegestaan
 • Sub ID mogelijk
 • Productfeed mogelijk
 • Deeplink mogelijk
 • Programma actief sinds 23-11-2022
 • Meetduur 30 dagen
 • Actief in

Inloggen

Ben je al publisher bij Daisycon? Log direct in om je aan te melden voor deze campagne.

Inloggen