fbpx
Bloompost (NL)

Bloompost (NL) affiliateprogramma

Campagnes » Wonen, Huis & Tuin » Bloompost (NL)
Met BloomPost verras je iemand op een originele manier met unieke cadeaus bezorgd door de brievenbus. BloomPost is de uitvinder van brievenbus bloemen bezorgd door de brievenbus. BloomPost blijft continue innoveren met nieuwe toffe cadeaus! Zo hebben we brievenbus droogbloemen, brievenbus planten, brievenbus puzzels en meer!

Brievenbus bloemen
Het leuke van brievenbus bloemen is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, want het bloemenpakketje past gemakkelijk door de brievenbus. De verrassing voor de ontvanger maak je compleet met een persoonlijke wenskaart. Eventueel kun je extraatjes toevoegen zoals heerlijke chocolade, een feestelijke slinger en meer. Al vanaf €12,95!

Brievenbus droogbloemen
De duurzame variant van de brievenbus bloemen. Net als de brievenbus bloemen past dit droogbloemenpakketje gemakkelijk door de brievenbus. De verrassing voor de ontvanger maak je compleet met een persoonlijke wenskaart. Eventueel kun je extraatjes toevoegen zoals heerlijke chocolade, een feestelijke slinger en meer. Al vanaf €12,95!

Versgarantie
Alle bloemen worden verpakt in een speciaal gepatenteerde folie, zodat ze tijdens hun reis per post vers blijven. Na aankomst staan ze gegarandeerd nog 9 dagen op vaas. BloomPost hanteert lage verzendkosten en bezorgt 6 dagen per week door heel Nederland en België. Bestelling voor 23.00 uur geplaatst, dan wordt het cadeau de volgende dag nog bezorgd.

100% kwaliteitsgarantie
Het droogbloemen boeket wordt door ons designteam samengesteld en met zorg geselecteerd. Online bloemen sturen was nog nooit zo makkelijk. Niet voor niets zijn wij de best gewaardeerde online Bloemist.

Duurzaamheid BloomPost.nl
Als uitvinder van de brievenbusbloemen streven wij naar een transparante bloemen-industrie waarin duurzaamheid centraal staat. Hiervoor werken wij samen met onze kwekers en leveranciers. Duurzaamheid betekent voor ons het aanbieden van eco-friendly producten, de impact op het milieu zo klein mogelijk houden en transparant te zijn over de groene doelstellingen binnen BloomPost.
Onze cadeaus kunnen door de brievenbus en is er geen bezorging per pakketpost nodig. Dit zorgt voor een lagere carbon footprint. Tot slot hebben al onze verpakkingen het fsc keurmerk.

Waarom het affiliateprogramma van BloomPost promoten?


BloomPost heeft een unieke positie in de online bloemen en cadeau markt. Wij willen mensen verassen met onze unieke cadeaus.

Zo versturen we de enige echte Brievenbusbloemen, maar ook droogbloemen, puzzels en planten. Inclusief keuze uit vele wenskaarten en altijd in luxe cadeauverpakking.

De voordelen van BloomPost.nl affiliateprogramma
  • Zeer goede vergoedingen (5% tot 15%)
  • Goed converterende website
  • Continue innoverend assortiment
  • Met regelmaat acties


Met name acties die consumenten inspireren om een bijzonder (bloemen)cadeau te sturen zijn erg succesvol om via e-mailmarketing te promoten.

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het Bloompost (NL) affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer over publisher worden bij Daisycon, of klik hier om je direct te registreren.

Start met promoten

Heb je nog geen account bij Daisycon en wil je het programma van Bloompost (NL) promoten? Meld je hier direct aan.

Aanmelden bij Daisycon

Programmagegevens

  • Commissie 5.00% - 15.00%
    (meer informatie)

    Awareness / branding fase:
    Content websites / Blogs / Influencers
    --> 15% CPS

    Oriëntatiefase:
    Comparison websites / Keywordmarketing
    --> 10% CPS

    Aankoopfase: 5 - 7,5% CPS (afhankelijk van de specifieke samenwerking)
    Cashback / Promotiecodes
    --> 5% - 7,5% CPS

  • Keywordmarketing niet toegestaan
  • E-mailmarketing gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    Alleen non-incentivized e-mail.

  • Promotiecodes niet toegestaan
  • Product listing ads is toegestaan
  • Cashback is toegestaan
  • Social media is toegestaan
  • Sub ID mogelijk
  • Productfeed mogelijk
  • Deeplink mogelijk
  • Programma actief sinds 03-12-2013
  • Meetduur 30 dagen
  • Actief in

Inloggen

Ben je al publisher bij Daisycon? Log direct in om je aan te melden voor deze campagne.

Inloggen