fbpx
Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen affiliateprogramma

Campagnes » Vakantie, Reizen & Uitgaan » Safaripark Beekse Bergen
Bij Safaripark Beekse Bergen geniet je van de weidse natuur! Kom speuren naar leeuwen, olifanten en neushoorns tijdens een echte safari. Beleef Afrika te voet, met de boot, de bus en zelfs met je eigen auto. Strijkt er een vleugel langs je wang? Verroer je niet, maar geniet van de roofvogelshow! Laat je verrassen door nieuwsgierige giraffen, kijk uit voor overstekende zebra’s en vergaap je aan de nijlpaarden en krokodillen. Je beleeft het allemaal met één entreebewijs.

De voordelen op een rij:


  • - Online tot € 7,50 korting op tickets.
  • - Geen wachtrij voor online tickets.
  • - 4 safarivormen voor 1 prijs.
  • - Ruim 1.400 dieren in een natuurlijk omgeving.
  • - Enige wildlife park in de Benelux waar je de ‘Big Five’ kunt spotten: de neushoorn, olifant, luipaard, buffel en leeuw.


Safaripark Beekse Bergen is door recensiewebsite Zoover verkozen tot beste dierenpark van Nederland. In april 2017 heeft het safaripark bovendien de Diamond ThemePark Award voor ‘Beste dierenpark van Nederland 2016-2017’ gewonnen.

Gebruik beeldmateriaal


Om onze locaties te promoten kunt u gebruik maken van het door ons geselecteerde beeldmateriaal. Het is niet toegestaan om beeldmateriaal van websites van Libéma te downloaden en te gebruiken omdat wij niet kunnen garanderen dat het gebruik van dit materiaal in alle gevallen rechtmatig is en wij willen voorkomen dat uit het gebruik een schadevergoedingsplicht voortvloeit. Indien ondanks deze aankondiging beeldmateriaal van de websites van Libéma wordt gedownload en gebruikt , zijn mogelijke claims voor eigen risico van de gebruiker. Gewenst beeldmateriaal dient te worden opgevraagd bij Libéma door een mail te sturen naar [email protected] of middels het ticketsysteem.

Promotie via Marktplaats is alleen toegestaan na goedkeuring door Libema. Een aanvraag voor het promoten van Marktplaats/Admarkt kan aangevraagd worden via je Daisycon contactpersoon. Wanneer blijkt er promotie wordt gedaan voor via Marktplaats zonder toestemming worden alle gegenereerde orders afgekeurd en wordt de desbetreffende partij uitgesloten voor verdere deelname aan het programma.
Het is niet toegestaan om in te kopen om parknamen, merknamen van Libema of varianten/misspellingen binnen Google, Bing of andere advertentieplatformen. Wanneer een partner keyword buying wil toepassen dient deze alle parknamen van libema breed uit te sluiten zodat ten allen tijden wordt voorkomen dat advertenties worden vertoond in combinatie met de park- en/of merknamen van Libema.

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het Safaripark Beekse Bergen affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer over publisher worden bij Daisycon, of klik hier om je direct te registreren.

Start met promoten

Heb je nog geen account bij Daisycon en wil je het programma van Safaripark Beekse Bergen promoten? Meld je hier direct aan.

Aanmelden bij Daisycon

Programmagegevens

  • Commissie 8.00%
  • Keywordmarketing gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    Wel toegestaan:
    Het inkopen van keywords in zoekmachines is alléén toegestaan:
    1. Indien de benodigde negatieve zoekwoorden zijn opgevoerd teneinde onderstaande
    situaties uit te sluiten.
    Niet toegestaan namelijk:
    1. Bieden op merknamen van Libéma of aanverwante/missspellings daarvan.
    2. Indien keyword buying wordt ingezet dienen de juiste negatieve zoekwoorden te
    worden opgevoerd. Het is niet toegestaan dat advertenties van affiliates getoond
    worden op zoektermen waarin Libéma’s handelsmerken voorkomen.
    3. Dit betreft het exacte merk, merk misspellingsvormen en merknamen in combinatie met andere woorden.
    4. Gebruik van merknamen van Libéma of combinaties hiervan, aanverwant/misspellings in advertentietekst en/of zichtbare URL in de vorm van domein of subdomein.
    Opmerking: er mag vanuit de advertentie wordt gelinkt naar een eigen website of direct naar een website van Libéma.
    Libéma staat keyword buying bij een geselecteerde groep affiliates toe. Deze groep staat onder toezicht van Libéma. Indien een affiliate hiervoor in aanmerking zou willen komen moet de affiliate zich te melden bij Libéma. Alleen na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf kan van bovenstaande regels m.b.t. keyword buying worden afgeweken.

  • E-mailmarketing gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    1. Voor de ontvangers van de mailings moet het duidelijk zijn dat deze niet uit naam van Libéma gestuurd worden, maar uit naam van de affiliate. Dit betekent dat zowel het begin als de afsluiting van elke mailing affiliate’s eigen footer en header moet bevatten en tevens mag Libéma’s naam niet gebruikt worden in het “Van/from” veld of in de versturende domeinnamen staan.
    2. Elke mailing moet vooraf goedgekeurd worden door Libéma. Wij hebben het recht om vergoedingen niet uit te betalen, indien er geen schriftelijke toestemming is gegeven voor het verzenden van de mailing.
    3. Het versturen van promotiemateriaal van Libéma via email-marketing is alleen toegestaan mits er aan de richtlijnen van de Nederlandse telecommunicatiewet wordt voldaan.

  • Promotiecodes niet toegestaan
  • Product listing ads niet toegestaan
  • Cashback niet toegestaan
    (meer informatie)

    Cashback niet toegestaan

  • Social media gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    1. Het is niet toegestaan om offline marketingactiviteiten zoals bijvoorbeeld persberichten in te zetten uit naam van Libéma, zonder schriftelijke toestemming vooraf.
    2. Het is affiliates niet toegestaan om in hun promotie via social media zich voor te
    doen als een officiële vertegenwoordiging van Libéma.
    3. Affiliates die hun promotie activiteiten inzetten via social media sources zoals Twitter, YouTube, FaceBook of Hyves mogen geen gebruikersnamen registreren waarin Libéma’s handelsmerken voorkomen zonder schriftelijke toestemming vooraf.

  • Sub ID mogelijk
  • Productfeed niet mogelijk
  • Deeplink mogelijk
  • Programma actief sinds 02-10-2014
  • Meetduur 30 dagen
  • Actief in

Inloggen

Ben je al publisher bij Daisycon? Log direct in om je aan te melden voor deze campagne.

Inloggen