fbpx
Monuta Verzekeringen

Monuta Verzekeringen affiliateprogramma

Campagnes » Financiën & Verzekeren » Monuta Verzekeringen
Monuta is als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar de steun bij ieder afscheid. Het is onze missie om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Monuta is één van de marktleiders op het gebied van uitvaartverzekeringen en sinds 2011 in bezit van het keurmerk klantgericht verzekeren. Om de wensen van de uitvaart financieel mogelijk te maken, kan de (potentiële) klant bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. Monuta verzorgt als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Waarom het affiliate programma van Monuta promoten:

  • Verzeker uw uitvaartkosten met een Monuta uitvaartverzekering
  • Scherpe premies per leeftijd
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • De verzekering is tussentijds aanpasbaar
  • Winnaar Web Performance Score WUA 2013 t/m 2018
  • Met ruim 5.600 klantbeoordelingen scoort Monuta een 8,7
  • 99% van onze klanten beveelt Monuta aan!
  • Winnaar ‘Customer Experience onderzoek - WUA 2019


De voordelen van Monuta voor consumenten

Iedere consument kan bij Monuta een passende uitvaartverzekering vinden. Monuta biedt de volgende voordelen:
  • Direct afsluiten via eenvoudige module
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • Optimale flexibiliteit; Nabestaanden hebben de vrijheid om het afscheid geheel volgens de wens van hun dierbare te regelen en te plannen.
  • Monuta uitvaartverzekering; Kapitaalverzekering met de zekerheid van de hulp van een gecertificeerde Monuta uitvaartverzorger.


Kortom: Het Monuta affiliate programma is erg sterk en een geweldig product om als publisher te promoten.

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het Monuta Verzekeringen affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer over publisher worden bij Daisycon, of klik hier om je direct te registreren.

Start met promoten

Heb je nog geen account bij Daisycon en wil je het programma van Monuta Verzekeringen promoten? Meld je hier direct aan.

Aanmelden bij Daisycon

Programmagegevens

  • Commissie EUR 80.00 - 145.00
    (meer informatie)

    Spaarprogramma’s, cashback partijen, incentive mailbestanden: € 80,00 CPS
    Non incentive mailbestanden: € 120,00 CPS
    Vergelijkers & content publishers: € 145,00 CPS

  • Keywordmarketing niet toegestaan
    (meer informatie)

    Promotie via Google Ads is ALLEEN toegestaan na akkoord vanuit de adverteerder. Zonder akkoord is promotie via Google Ads dus NIET toegestaan (branded als non branded). Indien er transacties voortkomen vanuit promotie wat in strijd gaat met onze voorwaarden, dan worden deze transacties afgekeurd.

    Het adverteren in Bing en Yahoo is toegestaan. Er mag niet ingekocht worden op Monuta of merknamen van Monuta, misspellingen of varianten i.c.m. merknaam. Daarnaast is merknaam in de URL niet toegestaan.

    Admarket/marktplaats
    Het is niet toegestaan om verkeer in te kopen via Admarket/Marktplaats

  • E-mailmarketing gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    Het versturen van commerciële uitingen vanuit Daisycon is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Daisycon.
    Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via email approval tool of via jouw account/publisher manager.
    Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.
    De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.
    De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciële uiting zonder toestemming van de adverteerder.
    Publishers dienen enkel gebruikt te maken van de door Monuta aangeleverde materialen. Mailings dienen in overleg met het netwerk ingepland te worden. De naam van Monuta mag niet gebruikt worden als zender van de email of in de titel. Elke e-mail dat verstuurd wordt door een Publisher heeft een correct werkende afmeldlink. Als een publisher een mailing verstuurt zonder akkoord vanuit Monuta, dan zal de daar uit volgende conversies niet vergoed worden.

    Let bij promotie er a.u.b. goed op dat uw media in het juiste segment valt. Er geldt namelijk een verschil in commissie tussen incentive mailings en non incentive mailings. Voor promotie dient u dit eerst te checken bij uw publisher/accountmanager.

    Publishers moeten zich houden aan de Nederlandse wet, waaronder het spamverbod. Publishers moeten zich houden aan de toepasselijke DDMA gedragscodes, waaronder de Code Reclame via Email, ook als zij geen lid zijn van de DDMA. Bij een e-mail uiting (bijv. een nieuwsbrief) moet de Publisher altijd een goed werkende opt-out (afmeld) mogelijkheid aanbieden.

  • Promotiecodes niet toegestaan
  • Product listing ads niet toegestaan
  • Cashback gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    Cashback actie mag alleen gemaild worden naar leden die langer dan 3 maanden lid zijn en actief gedrag vertonen (goedgekeurde transacties bij andere adverteerders). Voor de website geldt ook dat alleen leden die langer dan 3 maanden actief zijn en actief gedrag vertonen toegang krijgen tot Monuta. Er mag niet gecommuniceerd worden dat het lid na 3 maanden lid zijn toegang krijgt. Voldoet een gebruiker niet aan de voorwaarden, communiceer dan bijvoorbeeld: “Wilt u graag gebruik maken van de cashback actie voor Monuta? Neem dan contact op met de klantenservice van [spaarprogramma X]”.

  • Social media gedeeltelijk toegestaan
    (meer informatie)

    Alleen in overleg en na goedkeuring. U kunt uw voorstel mailen naar [email protected]

  • Sub ID mogelijk
  • Productfeed niet mogelijk
  • Deeplink niet mogelijk
  • Programma actief sinds 24-02-2015
  • Meetduur 30 dagen
  • Actief in

Inloggen

Ben je al publisher bij Daisycon? Log direct in om je aan te melden voor deze campagne.

Inloggen