fbpx

Aantal Bitcoin acceptanten neemt toe, Daisycon gaat een stap verder en introduceert uitbetaling in Bitcoin

Datum van publicatie:

Update op 02-12-2019: Vanaf 20 december 2019 is het niet meer mogelijk om als publisher bij Daisycon uitbetaling te ontvangen in de vorm van bitcoin.

Daisycon introduceert Bitcoin uitbetalingen: een nieuwe mogelijkheid voor de publishers in haar netwerk om beloond te worden voor hun inspanningen. Met deze introductie is Daisycon internationaal het eerste affiliate netwerk dat Bitcoin uitbetalingen aanbiedt. De betalingen zijn per direct beschikbaar voor alle nationale en internationale publishers.

Logo Bitcoin

Bitcoin is een internationaal peer-to-peer elektronisch betalingssysteem. De Bitcoin kwam in januari 2009 beschikbaar en is sindsdien bezig aan een opmars. De opensource cryptovaluta maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van banken of centrale instanties transacties uit te wisselen. Het aantal Europese webshops dat Bitcoin betalingen accepteert groeit inmiddels flink. Daisycon gaat een stap verder en biedt publishers (ook wel affiliates genoemd) de mogelijkheid zich te laten uitbetalen in de digitale valuta.

Al geruime tijd kunnen publishers bij Daisycon kiezen voor uitbetaling middels Paypal. Bovendien hebben zij de mogelijkheid om te kiezen voor snelle, directe uitbetaling of het verzamelen van uitbetalingen. Met het toevoegen van Bitcoin zet Daisycon in op innovatie en verdere keuzevrijheid voor de publishers. Daisycon gelooft in een verdere groei van performance based online marketing en zorgt, door continu te innoveren, ervoor dat adverteerders en publishers hier optimaal van kunnen profiteren.

Marko Dobroschelski, CEO van Daisycon over deze stap:

Daisycon ziet het bieden van service en innovaties richting publishers als een belangrijke USP. Naast de snelle en inzichtelijke financiële afhandeling, bieden de betalingen in Bitcoin nieuwe mogelijkheden en kostenbesparingen. We zijn er zeker van dat wij met deze stap de vooruitstrevende publishers in ons netwerk op hun wenken bedienen.

Actie: Daisycon verloot Bitcoin tegoed onder publishers

Om publishers die voor Bitcoin uitbetaling te kiezen te belonen, verloot Daisycon Bitcoin tegoed. Onder de eerste 100 publishers die een Bitcoin uitbetaling aanvragen, verloot Daisycon 10 keer 0,1 Bitcoin.

Om voor de actie in aanmerking te komen kun je eenvoudig via de publisher interface kiezen voor uitbetaling in Bitcoin. Via het menu aan de linkerzijde van het scerm, via “Mijn account / Algemeen” en vervolgens “Betaalmethode”. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Lees hier meer informatie over Bitcoin uitbetaling bij Daisycon.