fbpx

Daisycon breidt conversie-attributie verder uit

Datum van publicatie:

Al geruime tijd profiteren adverteerders van Daisycon van Engagement Mapping, een vorm van conversie attributie. Aan de hand van Engagement Mapping worden nuttige inzichten opgedaan over de bijdragen van verschillende publishers die betrokken zijn bij de totstandkoming van een sale. 

Vorig jaar had Daisycon in de Benelux de primeur door dit uit te breiden met de Conversie Assist: een additionele vergoeding voor publishers die op verschillende plekken betrokken waren in de customer journey, ook wel het conversiepad. Onder meer Nuon en OHRA zetten dit succesvol in om meer relevante publishers te activeren en betrekken bij hun campagnes.

Er wordt voortdurend gewerkt aan het nog verder uitbreiden en optimaliseren van deze functionaliteiten. Zo is afgelopen week een visueel overzicht toegevoegd aan Engagement Mapping. Adverteerders kunnen nu eenvoudig, per unieke sale niet alleen de verschillende betrokken publishers zien maar óók via welk device, besturingssysteem en browser zijn bezoeker kwam. Deze statistieken zijn niet alleen overzichtelijk weergegeven in de interface maar ook eenvoudig te exporteren. Zo kunnen uitgebreide analyses worden gedaan binnen een campagne, aan de hand waarvan promoties verder gestuurd kunnen worden.

Engagement Mapping - Conversieattributie

 

Deze functionaliteiten zijn voor alle adverteerders per direct beschikbaar en uiteraard gratis te gebruiken. Deze ontwikkeling is een nieuwe stap naar een steeds completer beeld binnen een campagne en het bijbehorende publisher-landschap. Conversieattributie is een nuttig maar complex instrument dat met beleid ingezet moet worden. De channel managers van Daisycon adviseren u over hoe u dit binnen uw branche het best inzet.

Ook profiteren van deze en meer handige functionaliteiten om een campagne te starten en optimaliseren? Neem contact met ons op.