fbpx

Daisycon lanceert een set nieuwe functies in de interface voor adverteerders

Datum van publicatie:

Daisycon lanceert een set nieuwe functies in de interface voor haar adverteerders. In deze lancering staan de volgende mogelijkheden centraal: het beheren (keuren) en zoeken van publishers, het keuren van transacties en het bekijken van statistieken. De interface, MyDaisycon, wordt getrapt gelanceerd voor adverteerders, wat hen in staat stelt om stapsgewijs bekend te raken met de verschillende functionaliteiten. 

In deze update staan Usability en snelheid centraal. De statistieken in de interface hebben een volledige make-over gehad, zo zijn bijvoorbeeld filtermogelijkheden verbeterd. Dit stelt adverteerders in staat nóg eenvoudiger en efficiënter de campagnes te beheren en optimaliseren. Het is voortaan ook mogelijk om verschillende valuta te onderscheiden in de statistieken. Deze zogenaamde multi-currency optie is een uitkomst voor het voortdurend groeiend aantal internationale adverteerders in het netwerk.  

Barry Kampstra, CTO van Daisycon over de update:

“Publishers in het netwerk maken al enige tijd gebruik van MyDaisycon, wij hebben kennis opgedaan uit de gebruikersstatistieken en deze toegepast in de versie voor haar adverteerders. Voor adverteerders geldt dat het vinden van de juiste publishers, sturen op resultaat en voortdurend optimaliseren van een campagne is essentieel voor succes in performance based marketing. Deze update brengt hen optimaal in stelling dit toe te passen.”

Daisycon bouwt al sinds 2000 aan een wijdverbreid netwerk in performance based marketing. Het netwerk biedt inmiddels diensten aan vanuit kantoren in Almere, Antwerpen en Oldenburg in Duitsland. Er zijn campagne door heel Europa én daarbuiten, Daisycon is daarbij voortdurend op zoek naar commerciële mogelijkheden om de internationale footprint verder te versterken. 

De laatste jaren is het aanbod richting adverteerders verder uitgebreid door samenwerkingen aan te gaan met Affiliprint (insert marketing), Sovendus (check-out marketing) en Conversive (media-inkoop en conversieoptimalisatie). Daarnaast kunnen adverteerders bij Daisycon profiteren van diensten als promoten op marketplaces (via partner Maze-One) en Google CSS.

Inmiddels vormen de vier genoemde bedrijven samen 1 organisatie met complementaire diensten: Linehub. Lees meer over Linehub.

Meer weten over de mogelijkheden van de interface en adverteren in het netwerk van Daisycon? Neem contact op.