fbpx

Daisycon neemt Affiliprint over en breidt internationale activiteiten uit

Datum van publicatie:

Daisycon zet haar internationale ambities kracht bij met de overname van het van oorsprong Duitse Affiliprint. Middels uitbreiding van de bestaande strategische samenwerking zijn beide partijen nog beter in staat de unieke combinatie van on- en offline affiliate marketing aan te bieden aan klanten op de Nederlandse, Belgische Duitse en Franse markt. Daisycon zet haar groeistrategie door, nadat het in 2014 zowel het Belgische AdForce overnam als een nieuw kantoor opende in Mechelen.

De overname biedt beide partijen tal van voordelen. Daisycon vergroot haar bestaande aanwezigheid en bereik in Duitsland en Affiliprint rekent op een vliegende start in België. Techniek, administratie en overhead bieden daarbij zowel synergie als kostenvoordelen.

Hoewel Daisycon met de acquisitie haar portfolio van diensten op het gebied van performance based marketing  verder vergroot met de offline propositie van Affiliprint, zullen beide bedrijven zelfstandig en onder eigen naam blijven opereren.

Marko Dobroschelski, CEO Daisycon:

„De afgelopen twee jaar heeft bewezen dat er synergie bestaat tussen de online diensten van Daisycon en de offline activiteiten van Affiliprint. De mogelijkheid om Affiliprint binnen de Daisycon Familie op te nemen  versterkt zowel onze gezamenlijke groeimogelijkheden en internationale ambities, en  is ook een sterk crossmediaal concurrentievoordeel .”

Ron Thomassen, Managing Director Affiliprint:

“Binnen de organisatie Daisycon is enorm veel know-how aanwezig die zowel op korte als lange termijn van grote waarde is voor de verdere groei van Affiliprint als platform. De sterke partners die wij met ons meebrengen kunnen op hun beurt profiteren van online en offline onder één dak. Ik kijk uit naar onze gezamenlijke toekomst.”

Over Daisycon en Affiliprint

Daisycon (80 medewerkers) speelt al sinds 2000 een leidende rol in performance based online marketing. Affiliprint (20 medewerkers) is marktleider in offline affiliate marketing via inserts in pakketzendingen en magazines. In 2012 bood Daisycon strategische ondersteuning bij de Nederlandse marktintroductie van Affiliprint en het aanzienlijk vergroten van het marktaandeel. Eerder in 2015 verhuisde Daisycon op haar beurt haar Duitse kantoor naar Oldenburg, de thuisbasis van Affiliprint. De wederzijds opgedane kennis en ervaring krijgt dankzij deze overname een vervolg.

Logo Daisycon