fbpx

Daisycon opnieuw voorkeursnetwerk van Nederland!

Nederlandse publishers prefereren voor vierde keer op rij affiliate marketing via Daisycon

Datum van publicatie:

Trots en tevreden

Ook dit jaar weer is het affiliate netwerk van Daisycon verkozen tot voorkeursnetwerk van Nederland. De Nederlandse publishers (website-eigenaren) hebben hun stem laten gelden in het jaarlijkse onderzoek dat wordt gehouden door internetbureau Yonego in Breda. Participanten hebben hun mening gegeven over diverse zaken met betrekking tot affiliate marketing. Vooral zaken als mobiel internet (m-commerce), worden gezien als één van de belangrijke mogelijkheden voor de aankomende periode, de onzekerheid rondom de cookiewetgeving is iets dat de publishers zorgen baart.

Voor de medewerkers van Daisycon is deze verkiezing een kroon op het werk van de afgelopen jaar. Met een gemiddeld rapportcijfer van 7,4 steekt het netwerk boven de andere netwerken uit: een direct resultaat van de persoonlijke servicegerichte instelling van de Daisycon medewerkers. De Daisycon publishers blijken verder vooral erg tevreden over de uitbetaling van de commissie; zo is het sinds 2012 óók mogelijk om op wekelijkse basis te worden uitbetaald.

Adverteerders waarderen steeds vaker voor het innovatieve netwerk van Daisycon en vertrouwen ook op het netwerk als ze buiten Nederland aan de slag gaan. Het netwerk van Daisycon is al een aantal jaar ook beschikbaar voor de Belgische, Duitse en Franse markt en ook daar profiteren de adverteerders en publishers van de uitgebreide kennis die is opgedaan in de afgelopen (bijna) 13 jaar.

Marko Dobroschelski, CEO van Daisycon: “Aan de top komen is vaak al een hele klus, maar aan de top blijven is een nóg grotere opgave. Ik ben er trots op dat we met elkaar ook dit jaar weer dit resultaat hebben kunnen bereiken. Het Daisyconteam bestaat uit 78 specialisten die elke dag weer op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden, creatieve oplossingen en verbeteringen aan het systeem. Onze branche is afhankelijk van de technologische innovaties en ik ben er dan ook trots op dat we ook dit jaar weer slimme technologische innovaties hebben kunnen toevoegen aan ons systeem. Onze Smart View optie geeft een geheel nieuw inzicht in de resultaten van een campagne en dat zorgt er voor dat we de conversie verder kunnen verhogen. Daarnaast verhogen zaken als de HTML-builder, Engagement Mapping en gemakkelijk toepasbare mobiele tracking de usability van het Daisycon systeem significant.

Daisycon profiteert van een heldere profilering en een groot aanbod van extra mogelijkheden binnen affiliate marketing. Diverse channels, waaronder reischannel Paxz, bepalen de maat in de markt. Deze duidelijke propositie vertaalt zich in de verkiezing tot voorkeursnetwerk van Nederland. Als netwerk houden we er niet van om ons op de borst te slaan; vandaag echter vieren we een klein feestje op kantoor. Klein; want er moet uiteraard óók gewoon gewerkt worden!”

Ook in 2013 werken de Daisycon medewerkers aan het blijven leveren van service en kwaliteit van de dienstverlening en het innovatieve daisycon-netwerk. Wilt u meer weten over affiliate marketing en lead generation bij Daisycon? Neem dan contact met ons op!