fbpx

Daisycon Publisher spotlight: Trooper

100.000+ bezoekers per maand | 12.000+ aangesloten verenigingen

Datum van publicatie:

Deze week in de Publisher Spotlight: Trooper. Trooper is een Belgisch platform dat online shoppers in staat stelt om goede doelen te steunen door aankopen te doen bij aangesloten webshops. Ontdek het verhaal van Trooper, hun samenwerking met Daisycon en speciale deals!

Maak kennis met Trooper

Het Belgische platform Trooper helpt goede doelen door extra financiële middelen in te zamelen. Zij stellen online shoppers in staat om hun favoriete goede doelen te steunen wanneer zij een aankoop doen bij een van de aangesloten webshops. Trooper ontvangt een commissie van de webshop voor elke verkoop via hun platform en een deel van deze commissie wordt vervolgens gedoneerd aan het door de shopper gekozen goede doel.

Zij maken gebruik van verenigingen als ambassadeurs om het platform bekend te maken. Het platform werkt samen met een groot aantal goede doelen en webshops door heel België en is dan ook erg populair.

“We hebben al meer dan 5 miljoen euro ingezameld & steunen op deze manier meer dan 10.000 non-profitorganisaties in België.”

Voor webshops is het interessant om aan te sluiten omdat Trooper een impact heeft op 3 vlakken:
Imago: je ondersteunt lokale doelen in België, wat ook meteen mooi afstraalt op je merk.
CSR: je helpt ook echt mooie initiatieven van vrijwilligers en geeft hen een financieel duwtje in de rug.
Sales: Trooper en de verenigingen motiveren mensen om bij de partner webshop een aankoop te maken.

Daisycon & Trooper

Daisycon & Trooper werken al enige tijd met elkaar samen. Trooper geeft aan nog steeds zeer tevreden te zijn met hun partnerschap. Snelle feedback, een open relatie en transparantie is wat deze samenwerking tot een succes maakt.

“Daisycon biedt persoonlijke ondersteuning , met toegewijde accountmanagers die advies en begeleiding geven om hun campagnes te optimaliseren. “

Houd onze blogs, LinkedIn en Instagram in de gaten voor meer updates en de nieuwste Publisher Spotlight.

Speciale deals!

Bij het aankopen van een pakket geeft Trooper een speciale korting! Wil je meer weten over deze deal? Neem een kijkje op de Daisycon Marketplace!

Wil je publisher worden in het netwerk van Daisycon? Neem dan contact met ons op.

Trooper Daisycon