fbpx

Daisycon wederom verkozen tot het beste netwerk van Nederland!

Datum van publicatie:

Almere – Net als in 2009 en 2010 organiseerde Yonego ook dit jaar de affiliate enquête om bij publishers uit te zoeken met welk netwerk ze het liefst samen werken. En net als voorgaande jaren is Daisycon daarbij verkozen tot het beste netwerk.

Marko Dobroschelski; CEO van Daisycon: “Het is niet gemakkelijk om te excelleren in een markt die zo snel beweegt als de onze. Technologische ontwikkelingen, internationalisatie en de vraag naar meer service, zorgen ervoor dat we dagelijks de lat hoger willen leggen om onze leidende positie in de markt te behouden. We opereren in een dynamische omgeving die vraagt om 100% aandacht en flexibiliteit, zonder daarbij de stabiliteit en betrouwbaarheid van ons systeem uit het oog te verliezen. Uit de enquête blijkt dat we ook in 2011 er weer in geslaagd zijn om in Nederland als favoriet uit de bus te komen. Met de beste conversiematching, de beste service en het beste programma aanbod. Zoals altijd zijn er zaken die nog beter kunnen en ook in 2012 is onze inzet en focus hierop gericht.

In de enquête zien we ook verbeterpunten. Met betrekking tot ons systeem moeten we de concurrentie nog voor laten gaan. Het Daisycon systeem wordt wél verkozen als goede tweede qua systeem-usability. Met name op dit punt zullen we aandacht vestigen om het gebruiksgemak van het systeem verder te verhogen.

Bij alle netwerken is te zien dat het kennisniveau is gestegen, net als de tevredenheid over de ondersteuning en het contact met de netwerken. Dat is een goede ontwikkeling voor de gehele affiliate marketing-branche die zich hierdoor blijft ontwikkelen en bewijzen. Uit het publishercommunicatie-onderzoek dat Daisycon eerder dit jaar presenteerde, bleek dat publishers een voorkeur hebben voor een prettig contact met het netwerk. Uit de Yonego enquête blijkt hetzelfde.

Om te zorgen dat we ook volgend jaar weer kunnen rekenen op deze waardering van onze publishers, zullen we de resultaten uit de Yonego enquête nauwgezet onder de loep nemen. Daarmee zullen we ons best doen om ook over 2012 weer als beste netwerk uit de bus te komen.