fbpx

Daisycon genomineerd voor European Performance Marketing Awards

Datum van publicatie:

European Awards

Op maandag 4 juli aanstaande worden in Amsterdam voor het eerst de European Performance Marketing Awards uitgereikt. Gastheer van deze awards is PerformanceIN, het vooraanstaande Britse blog over performance based marketing.

Er worden awards uitgereikt in uiteenlopende categoriëen, bijvoorbeeld voor het beste gebruik van het mobiele kanaal tot beste campagne in travel en finance. Deze worden toegekend door een vakjury. Daarnaast zijn er awards die worden toegekend door publishers.

We zijn trots te melden dat Daisycon door publishers in maar liefst vier landen is genomineerd voor de titel “Voorkeursnetwerk van Publishers”.

Daisycon in vier landen genomineerd: breng je stem uit!

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de genomineerde netwerken. We doen daarom een beroep op ons sterke netwerk aan publishers om Daisycon daadwerkelijk aan de awards te helpen! Stemmen is mogelijk via onderstaande links:

Dus: Ben jij ook zo tevreden over het contact en support van Daisycon? Vind je dat onze matchingtechnologie een compliment verdient? Zijn onze tools, statistieken en API ook belangrijk voor jou? Help Daisycon dan aan de awards door vandaag nog te stemmen op Daisycon! Dank je wel voor je support.