fbpx

De Marketplace bij Daisycon

Genereer eenvoudige en snelle boosts

Auteur: Lars Wiesner

Datum van publicatie:

Branding en extra zichtbaarheid zijn essentiële onderdelen van elke online campagne, ook binnen Affiliate Marketing. Daarom deelt Daisycon graag de Marketplace met haar netwerk, waarmee adverteerders gebruik kunnen maken van het volledige potentieel dat onze publishers bieden. Deze Marketplace geeft adverteerders de mogelijkheid om met gemak extra advertentieruimte in te kopen om hun campagnes een boost te geven. Ook geeft dit de mogelijkheid om extra merkzichtbaarheid te genereren.

Gemakkelijk en handig

Via de Marketplace kunnen onze publishers op een gemakkelijke en handige manier informatie delen over hun beschikbare premium advertentieruimtes. Adverteerders kunnen, door de publisher opgestelde, pakketten bekijken en deze direct boeken. Zo kan de adverteerder hun campagne zonder vertraging en binnen hun eigen account een boost geven. De Marketplace automatiseert alles met betrekking tot planning, financiering en uitvoering, inclusief achteraf een bewijs van levering door de publisher.

Samenwerkingen op maat

Naast de “kant-en-klare” aanbiedingen kunnen publishers en adverteerders een samenwerking op maat bespreken om hun promoties op maat te maken. Adverteerders kunnen dan profiteren van interessante tarieven, voorstellen en bonussen om hun promoties nog succesvoller te maken. Daarnaast is het eenvoudiger om langdurige zichtbaarheid tussen publishers en merken tot stand te brengen. Via de Marketplace maken wij nóg sterkere connecties mogelijk en geven wij zowel publishers als adverteerders onafhankelijkheid om nauwer met elkaar samen te werken.

De Marketplace gebruiken

Wil jij meer weten over de Marketplace en hoe deze werkt? Bekijk dan onze FAQ-artikelen die we over deze nieuwe functie hebben geschreven. Je vindt de adverteerder FAQ hier en de publisher FAQ hier. Neem gerust contact op met jouw contactpersoon bij Daisycon als je vragen hebt over de nieuwe Marketplace.

Bekijk zelf de Marketplace in je account. Als adverteerder en ook als publisher, kun je deze vinden onder het menu “Marketplace”.

Dit is nog maar het begin

Wij willen onze partners de best mogelijke ervaring bieden bij het gebruik van de Marketplace. Daarom zal de Dag 1 versie van de Marketplace zeker niet de laatste versie zijn. Wij hebben al veel ideeën die we in de toekomst gaan uitvoeren.

Heb jij suggesties?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw contactpersoon bij Daisycon. Iedere inbreng wordt zeer op prijs gesteld.