fbpx

Nieuw in België: profiteer van nóg snellere uitbetaling

Premium uitbetaalregelingen beschikbaar voor publishers

Datum van publicatie:

Snelle uitbetalingen kunnen van groot belang zijn voor publishers. Uitgekeerde bedragen kunnen namelijk opnieuw geïnvesteerd worden in de aankoop van meer traffic op de campagnes. Hiermee kunnen vervolgens weer extra bezoekers én transacties en daarmee meer omzet gegenereerd worden. Daisycon biedt voortaan ook in België extra snelheid en zekerheid met de Premium uitbetaalregeling!

De voordelen van de Premium uitbetaalregeling

  • Zeer snel uitbetaald krijgen nadat transacties goedgekeurd zijn. Gemiddeld staat het geld ruim 30 dagen sneller op een Belgische (of Nederlandse) rekening.
  • Nooit meer wachten tot een adverteerder betaald heeft aan Daisycon. Daisycon schiet het bedrag voor.
  • Géén risico dragen dat een adverteerder een factuur niet kan voldoen. Daisycon neemt dit risico uit handen.

De kosten voor de Premium uitbetaaregeling bedragen 1,95%. Dit is voor het voorschieten van het bedrag en het afdekken van het betaalrisico. 

Met de High-speed premium uitbetaalregeling vindt uitbetaling zelfs nóg sneller plaats: al op de eerste donderdag nadat een transactie is goedgekeurd door een adverteerder. Hiervoor geldt een vergoeding van 2,25%.

 

Vraag Premium direct aan!

De Premium betalingsregelingen zijn per direct beschikbaar voor alle publishers met een Belgische (of Nederlandse) bankrekening.

De Premium uitbetaalgsregelingen kunt u per e-mail aanvragen. Uw aanvraag wordt doordeweeks binnen één werkdag verwerkt. Aanvragen verstuurd in het weekend worden vanaf de daaropvolgende maandag verwerkt. Verandert u van regeling, dan is die regeling per direct van toepassing op al uw transacties vanaf dat moment.