fbpx

#Samentegencorona

Help als publisher mee om ondernemers te steunen

Datum van publicatie:

Het Coronavirus treft iedereen, rechtstreeks of indirect. Zo zorgt ‘social distancing’ voor eenzaamheid bij ouderen, terwijl onder meer winkels, restaurants en cafés sluiten om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Iedereen draagt een verantwoordelijkheid: binnen blijven of je deuren sluiten, dat doe je voor je naasten.

Het bestrijden van Corona doen we samen, door solidair te zijn. Belangrijk is daarbij om te steunen waar mogelijk. Dat gebeurt vaak symbolisch, bijvoorbeeld het applaus voor de zorg, maar dat kan ook concreet.

Daisycon ondersteunt daarom geheel kosteloos enkele lokale initiatieven:

De horeca en middenstand ondersteunen kan in België via wijkomenterug.be en de horeca in Nederland via helpdehoreca.nl.

De boodschap is duidelijk: steun de ondernemers van jouw favoriete winkels, restaurants en café’s zodat ze deze uitdagende periode kunnen overbruggen.

Ook redjeboeketje.nl geven we graag een duwtje in de rug. Stuur bijvoorbeeld een mooi boeket naar je oma, je vader of iemand anders die dit verdient. Dit mooie gebaar zorgt voor een glimlach, meer kleur in huis én ondersteunt de Nederlandse bloemensector in deze moeilijke tijd.

Daisycon heeft voor de drie initiatieven elk een campagne ingericht. Dit doen wij zonder enige vorm van vergoeding, ook zorgden wij kosteloos voor het ontwerp van het promotiemateriaal. Om deze campagnes en de steun tot een succes te maken is wel de hulp van jou als publisher nodig.

We hebben jullie hulp nodig

Als publisher kun je deze acties delen via jouw promotiekanalen. Door te delen help je mee, je steunt zonder enige vorm van affiliatevergoeding. Daisycon stelt hiervoor bannermateriaal beschikbaar dat je kunt gebruiken. Log in en meld je aan voor de campagnes. Eenmaal in de campagne vind je het beschikbare promotiemateriaal.

Meld jezelf aan via de volgende links:

Vergeet tenslotte vooral ook niet zelf één van de ondernemers te steunen die aangesloten zijn bij deze actie. Zo simpel is het… Deel deze mooie boodschap met jouw publiek en help de lokale economie verder, #Samentegencorona.

Wellicht heb je zelf, als publisher of adverteerder, een goed idee om een bijdrage te leveren en daarmee deze initiatieven te ondersteunen?

Neem, via het formulier op deze pagina, contact op met ons voor meer informatie.