fbpx

Smart betaalregeling!

Daisycon introduceert de Smart betaalregeling!

Datum van publicatie:

Daisycon biedt je de kans om méér te halen uit je uitbetaling! Wil je je geld zo snel mogelijk? Wil je het liever even opsparen? Alles kan! Met de nieuwe betaalmethoden is dat allemaal mogelijk. Naast onze standaard- en premium betaalregeling introduceren we de Smart betaalregeling: een wekelijkse uitbetaling, zodat je je geld nóg sneller binnen hebt. Daisycon heeft nu drie duidelijke betaalregelingen die elk hun eigen voordeel hebben.

Iedere publisher die tenminste één uitbetalingsronde heeft volbracht in de Standard of Premium-optie kan zichzelf aanmelden voor de Smart  betalingsregeling. Het aanmelden voor de Smart betalingsregeling doe je als volgt:

1) ga naar Mijn Account en selecteer Algemeen.

2) als je vervolgens op Financiële info (Bewerken) klikt, dan kom je op het volgende scherm. Zodra je tenminste één uitbetalingsronde hebt volbracht, krijg je hier de mogelijkheid om de Smart betalingsregeling te kiezen.

Als je de Smart regeling hebt ingesteld ontvang je wekelijks, op de donderdag, de uitbetaling direct na maandeinde na de goedgekeurde transactie. Vanwege de snelle geldstroom zijn wij genoodzaakt 1,25% rentevergoeding in te houden.

Het overzicht van de betaalmethoden

Voor de helderheid hebben we de verschillende uitbetalingsregelingen voor je op een rij gezet, inclusief de vermelding van de oude namen. Zo weet je precies van welke voordelen je al kon genieten en welke voordelen er nog meer zijn. Zo is er voor elke Nederlandse publisher een gewenste uitbetalingsregeling.

 

Uitbetalingsmoment

Uitbetaling:

Opmerkingen

Standard

Maandelijks (rond de 15e)

45 dagen na maandeinde na betaling transactie

 

Premium

Maandelijks (rond de 15e)

15 dagen na maandeinde na betaling transactie

0,50% rentevergoeding wordt ingehouden.

Smart

Wekelijks (donderdag)

Eerste donderdag na betaling transactie

1,25% rentevergoeding wordt ingehouden

Delayed Payment

Naast de verschillende uitbetaalmethoden hebben we nog een extra toevoeging gedaan. Er kan nu óók gekozen worden voor Delayed Payment. Hiermee spaar je je tegoed op en kan je dat laten uitkeren wanneer jij dat wil. Delayed Payment kan je op twee manieren aanvragen:

1. Verhoog je uitbetalingsdrempel: Zodra deze drempel is overschreden, volgt automatisch uitbetaling. Kies bij ‘mijn account’ voor ‘Algemeen’ en wijzig bij Financiele info het bedrag van de ‘minimum uitbetaling’.

2. Pas de betaalmethode aan naar ‘op verzoek’: Je kan nu, op het moment dat jij dat wilt, via de Daisycon interface een verzoek indienen tot uitbetaling. Vervolgens betalen wij het vrijgegeven bedrag uit.