fbpx

Home & Living

Affiliate Marketing voor de Home & Living branche

125+ adverteerders |1000+ publishers | 10.000+ maandelijkse orders

Neem direct contact op

Daisycon en Home & Living

Inspireren, overtuigen en converteren!

Binnen het segment Home & Living werken we voor verschillende niches. We hebben onder andere ervaring met webshops gefocust op interieur, klussen/renoveren, tuin en meer. De aanpak, doelgroep en seasonality verschillen voor elk van deze type campagnes. Voor elk van deze niches zijn er specifieke publishers die hier op inspelen. Daarnaast zijn er ook algemene publishers met een breed bereik die voor alle Home & Living adverteerders interessant zijn zoals loyalty platformen, closed usergroups en content websites.

Om je affiliate campagne binnen het Home & Living segment tot een succes te maken is het belangrijk om verschillende elementen toe te voegen. Naast inspirerende visuals, actiegerichte banners, mailingtemplates en kortingscodes, wordt vooral een zo compleet mogelijke productfeed aanbevolen. Zo kunnen we binnen de affiliate campagne een complete mix van partners inzetten. Met inspirerende visuals kunnen content partners of social media partners aan de slag. Zij kunnen de doelgroep inspireren en jouw merk native onder de aandacht brengen.

Heb je een kwalitatieve productfeed? Dan worden jouw producten geplaatst op vergelijkingswebsites of gepromoot door Google shopping-partners. Zo kunnen potentiële klanten bijvoorbeeld informatie vinden over de prijs, de beschikbare kleuren en de geschatte levertijd. Het gebruik van actiegerichte banners en kortingscode helpt om de laatste overtuigende push te geven.

Bij Home & Living webshops zijn vaak significante verschillen in marges op de verschillende (soorten) producten binnen eenzelfde webshop. Daarom wordt er aangeraden om hier bij het instellen van de campagne, meteen rekening mee te houden. Door verschillende vergoedingen af te spreken op basis van deze marges, kunnen we de campagne meteen optimaal opstarten.

Merken waarmee we samenwerken in de Home & Living branche

  • Home & Living affiliate marketing
  • Daisycon og Hjem og Interiør
  • Home & Living affiliate marketing
  • Home & Living affiliate marketing
  • Home & Living affiliate marketing
  • Home & Living affiliate marketing
  • Home & Living affiliate marketing

De fases waarin we klanten bereiken

Daisycon Fashion Affiliate marketing
Daisycon Fashion Affiliate marketing
Daisycon Fashion Affiliate marketing

Blogs

Onze blogs die jou kunnen helpen met jouw Home & Living campagne

Waarom Daisycon en Home & Living een goede combinatie zijn:

International Market Research: Surveys

Internationaal netwerk

Adverteer in het grote, internationale netwerk: Daisycon heeft meer dan 30.000 actieve websites in haar netwerk.

International Market Research: Surveys

Team van specialisten

Haal maximaal rendement uit uw online campagnes met proactieve ondersteuning van onze online advertising specialisten en dedicated channelmanagers.

International Market Research: Surveys

One stop shop

Daisycon is een one stop shop voor performance based marketing. Realiseer extra verkopen op uw website via Affiliate Marketing, verzamel gegevens van potentiële klanten via Lead Generation, genereer een constante stroom aan nieuwe installs voor uw app met App-installs en adverteer op de grootste Marketplaces.

Wil je weten hoe Daisycon ook jouw Home & Living campagne kan helpen?