Specials

Relevante affiliate campagnes om op dit moment

Werken vanuit huis? Een overzicht van affiliate campagnes die je vandaag al kunt promoten.

Over deze Special

Relevante affiliate campagnes in tijden van thuiswerken

De medewerkers van Daisycon en het netwerk van aangesloten publishers en adverteerders zijn in de dagelijkse operatie niet anders gewend dan online te werken. E-commerce pur sang. Daarom hebben we voor iedereen in het netwerk, of voor iedereen nu aan wil sluiten als publisher, een overzicht gemaakt met de meest relevante campagnes om nu te promoten voor de Belgische markt.

Campagnes

Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg. Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten.

Promoot nu!

Vergoeding€9,10 – 22,75 CPL

Aanmelden

Scarlet is dé telecommunicatieprovider van België die zich richt op consumenten met oog op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Scarlet biedt vaste en mobiele telefoniediensten, internetverbindingen (ADSL en VDSL) en digitale televisie.

Promoot nu!

Vergoeding€15,00 – 60,00 CPL

Aanmelden

Ikwilzitzakken.be is een kwalitatieve zitzakken aanbieder in Nederland en België. Ze bieden producten aan van hoogwaardige kwaliteit en hebben het grootste assortiment.

Promoot nu!

Vergoeding7% CPS

Aanmelden

LampenTotaal is in de eerste plaats een webshop waar je het grootste aanbod lampen treft. Zij zijn zo’n winkel waarvan je denkt: als ik het hier niet vind, wordt het elders ook verdraaid lastig. Vanzelfsprekend tref je bij hen de scherpe prijzen die je zoekt.

Promoot nu!

Vergoeding6% CPS

Aanmelden

Mealhero is de makkelijkste manier om lekker gezond te eten. Kies alle ingrediënten zelf, kook zonder gedoe met een slimme oven en houd alles lekker lang houdbaar.

Promoot nu!

Vergoeding5,6% CPS

Aanmelden

Al sinds 1975 verkoopt apotheek Nauwelaerts geneesmiddelen en parafarmacie als vooruitstrevende apotheek. Tot op heden zijn wij nog steeds een familiebedrijf. Wij staan persoonlijk voor je klaar met professioneel advies.

Promoot nu!

Vergoeding7% CPS

Aanmelden

Bodhi is een modern voedingssupplement dat vertrekt vanuit de wetenschap om dat wat ontbreekt in jouw gezonde levensstijl aan te vullen. Ontvang elke 4 weken de nodige micronutriënten in je brievenbus en neem ze dagelijks in met de unieke, hervulbare dispenser.

Promoot nu!

Vergoeding€15,00 CPL

Aanmelden

Alternate is dé online computer en elektronica specialist. Ze zijn een aanbieder van IT, huishoud- en verzorgingsproducten. Ons assortiment bevat meer dan 30.000 producten, zoals computeronderdelen, tablets, barbecues, etc.

Promoot nu!

Vergoeding3-5% CPS

Aanmelden

Subsidesports.be, één van de grootste aanbieders van voetbalmerchandising ter wereld, is nu ook actief in België. Met de opening van de Belgische webwinkel kan de Belgische voetballiefhebber nu officiële voetbalkleding uit alle internationale competities bestellen.

Promoot nu!

Vergoeding7% CPS

Aanmelden

Ditverzinjeniet is een webwinkel met grappige hebbedingen, designartikelen en de nieuwste gadgets. De producten voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard en zij hebben veel mooie merken in hun assortiment.

Promoot nu!

Vergoeding10% CPS

Aanmelden

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is nog steeds enorm populair! Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau.

Promoot nu!

Vergoeding10% CPS

Aanmelden

De NHA is één van de grootste scholen voor afstandsonderwijs van de Benelux. In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten de gedegen cursussen van NHA. De consument kiest voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

Promoot nu!

Vergoeding€0,50 – 7,50 CPL

Aanmelden

Laudius.be is uniek op vlak van thuisstudie in België. Bovendien bieden ze heel wat voordelen aan zoals digitaal en/of papieren cursusmateriaal én binnen 1 minuut een complete cursus in uw bezit.

Promoot nu!

Vergoeding€1,00 CPL – 15% CPS

Aanmelden

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is één van de belangrijkste kwaliteitsvolle opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs.

Promoot nu!

Vergoeding10% CPS

Aanmelden