fbpx

Daisycon Publisher Spotlight: Promojagers BV

188.826+ leden | 200.000+ bezoekers per maand | 14.217+ TikTok volgers

Datum van publicatie:

In deze Publisher Spotlight laten we je kennis maken met een publisher binnen het Daisycon netwerk: Promojagers BV, België’s grootste en meest actieve prijsbewuste community. Duik met ons mee in hun missie om promoties transparant te maken, shoppers te helpen geld te besparen en een revolutie teweeg te brengen in hoe we winkelen. Bereid je voor om de geheimen achter hun succes te ontdekken en hoe ze het spel veranderen voor zowel shoppers als retailers.

Ontmoet Gunther Devisch, Oprichter & Community Manager

Aan het hoofd van Promojagers staat Gunther Devisch, een gepassioneerd persoon die zich inzet om een platform te bieden waar besparingen en promoties centraal staan. Als oprichter en Community Manager heeft Gunther met zijn visie Promojagers gevormd tot een ongeëvenaarde kracht in het Belgische retaillandschap.

De kern van de missie van Promojagers is hun niet aflatende inzet om promoties transparant te maken en leden te helpen geld te besparen. Hun arsenaal aan tools bestaat uit vier pijlers die hun succes bepalen:

1) Een bloeiende Facebook-gemeenschap: Met een interactieve community die kan bogen op een indrukwekkende betrokkenheid, brengt Promojagers gelijkgestemde individuen met elkaar in contact die een gemeenschappelijke passie delen voor deals en kortingen. Het is een centraal punt waar shoppers samenkomen om kennis uit te wisselen, tips te delen en de beste koopjes te ontdekken.

2) Native nieuwsbrief: De nieuwsbrief van Promojagers heeft een indrukwekkende open rate van 40%, een bewijs van de waarde die hun abonnees vinden in de inhoud. De nieuwsbrief zit boordevol met de nieuwste promoties, houdt lezers op de hoogte en zorgt ervoor dat ze nooit de beste deals missen.

3) De Promojagers website en app: Hun speciale site en gebruiksvriendelijke app, www.promojagers.be, dienen als go-to bronnen voor shoppers die de nieuwste aanbiedingen willen verkennen, prijzen willen vergelijken en de beste kortingen willen vinden. Door de naadloze integratie van gebruikerservaring met uitgebreide informatie zijn de website en app hulpmiddelen van onschatbare waarde voor slimme consumenten.

4) Promo Code Browser Extensie: De browserextensie van Promojagers vereenvoudigt het vinden en toepassen van promotiecodes, zodat shoppers nooit potentiële besparingen mislopen. Het is een game-changer voor wie op zoek is naar moeiteloze manieren om zijn winkelfactuur te verlagen.

Succesverhalen: samenwerking met EMMA

Promojagers heeft een opmerkelijk trackrecord van succesvolle samenwerkingen, met als uitschieter hun samenwerking met EMMA. De resultaten spreken voor zich en tonen de kracht van Promojagers’ platform in het behalen van resultaten voor adverteerders.

Op zoek naar de perfecte partnerships

Bij het zoeken naar partnerschappen met adverteerders hecht Promojagers veel waarde aan open communicatie en feedback. Hoe meer input ze krijgen van klanten, hoe beter ze hun campagnes en communicatie kunnen afstemmen. Langdurige samenwerkingen hebben de voorkeur, omdat deze zorgen voor een diepere betrokkenheid en wederzijds voordelige groei.

Nieuw aanbod: ontdek de Mediakit van Promojagers

Promojagers is verheugd haar nieuwe en verleidelijke Mediakit te kunnen presenteren, met een reeks aantrekkelijke pakketaanbiedingen. Of je nu een retailer bent die zijn exposure wil maximaliseren of een adverteerder die op zoek is naar innovatieve manieren om een groot publiek aan te spreken, de Mediakit van Promojagers is de sleutel tot indrukwekkende resultaten. Neem een kijkje op de Daisycon Marketplace voor dit nieuwe aanbod.

Houd onze blogs, LinkedIn en Instagram in de gaten voor meer updates en de nieuwste Publisher Spotlight.