fbpx

Daisycon lanceert energievergelijker in België

Datum van publicatie:

Na jarenlang de Nederlands top van energieleveranciers bediend te hebben met de energievergelijker, wordt deze nu ook ter beschikking gesteld aan Belgische energieleveranciers en publishers. Vanaf maart 2020 kunnen energieleveranciers in België zich aanmelden als adverteerder in de nieuwe energievergelijker.

Daisycon is al jarenlang succesvol op de Nederlandse vergelijkingsmarkt voor energieleveranciers. De goed converterende tool helpt consumenten razendsnel het energiepakket te vinden dat past bij hun voorkeuren. In Nederland zijn alle grote energieleveranciers aangesloten in de energievergelijker. Hiermee realiseren we in Nederland een aanzienlijk aandeel van de contracten voor energieleveranciers per jaar.

Kwalitatief verkeer, hoge conversie

Een ander voordeel van de energievergelijker van Daisycon, is dat de klant direct wordt afgeleverd bij de energiemaatschappij. In tegenstelling tot ‘traditionele energievergelijkers’, die klanten ieder jaar aansporen opnieuw over te stappen, ligt de focus bij Daisycon op retentie. Hierdoor gaat de klantwaarde voor de energiemaatschappij omhoog. Dit zie je ook terug in de vergoedingen die energiemaatschappijen bereid zijn om te betalen.

Makkelijk in gebruik voor publishers

De vergelijker is voor publishers erg eenvoudig te plaatsen. Hiervoor is geen uitgebreide technische kennis nodig. Door de jarenlange ervaring die onze in-house technische afdeling heeft in het bouwen van goed converterende vergelijkers, hoeven publishers zich niet meer te bekommeren om het technische deel van affiliate marketing.

Ook worden in de vergelijker automatisch de beste deals getoond. Websites die de vergelijkers gebruiken, hoeven enkel nog goede content te schrijven om verkeer naar hun website te stimuleren. De vergelijkers zorgen ervoor dat adverteerders steeds meer en kwalitatief verkeer ontvangen wat resulteert in meer omzet.

Introductie met Belgische publisher Kluyt.com

Voor de introductie van de Belgische energievergelijker werkt Daisycon samen met de Belgische vergelijkingswebsite Kluyt.com. Via deze partner vinden de eerste tests plaats, waarna meer publishers zich in de loop van het jaar kunnen aanmelden.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd om als adverteerder opgenomen te worden in de energievergelijker? Neem dan vrijblijvend contact op of laat je gegevens achter in het contactformulier op deze site en we vertellen er graag meer over.