fbpx

Daisycon verhuist binnen Antwerpen

Datum van publicatie:

Daisycon Antwerpen

Per 5 december is Daisycon België binnen Antwerpen verhuisd van het Designcenter De Winkelhaak, naar de WATT-toren van Fosburry and Sons aan de Mechelsesteenweg. De WATT-toren, voormalig hoofdkantoor van Electrabel, is een broeinest van creatieve bedrijven en ondernemers die kennis, ervaringen en relaties samen brengen en delen.

Ook nu trekt Daisycon samen op met Affiliprint, marktleider in offline marketing via inserts in media-uitingen. Hoewel Daisycon met de acquisitie van Affiliprint in 2015 haar portfolio van diensten op het gebied van performance based marketing verder vergrootte, blijven beide bedrijven zelfstandig en onder eigen naam opereren.

Daisycon is al jaren actief op de Belgische markt. De markt groeit er flink en die opwaartse lijn is ook terug te zien in de activiteiten en resultaten van Daisycon. Onder meer Axa, Hello bank! en Lexa brachten onlangs hun Belgische performance based activiteiten onder bij Daisycon.

Wilt u uw activiteiten uitbreiden naar België of uw bestaande Belgische activiteiten optimaliseren? Neem dan gerust contact op met Daisycon.