fbpx

Daisycon genomineerd voor Digital Marketing Awards 2015

Datingsitevergelijker in de race voor most performing affiliate award

Datum van publicatie:

Daisycon is genomineerd voor de Digital Marketing Awards 2015. Deze nieuwe vakprijzen zijn een initiatief van vakmedium Bloovi en mede georganiseerd door Feweb, de Federatie van webbedrijven waar ook Daisycon lid van is. Met de in eigen beheer ontwikkelde “datingsitevergelijker” dingt Daisycon mee in de categorie ´Most Performing Affiliate Award´.

Afgelopen week heeft Daisycon de datingsitevergelijker gepresenteerd aan de vakjury die de komende week beslist over de inzendingen. De bekendmaking van de winnaar en uitreiking van de prijzen is op donderdag 26 november in Gent.

De Datingsitevergelijker kan door publishers met een website in een handomdraai worden gegenereerd en eenvoudig worden geïntegreerd. De tool biedt consumenten de mogelijkheid verschillende datingwebsites op hun kenmerken te beoordelen en zo de beste keuze maken. Zowel de conversie als de zogenaamde eCPC liggen opvallend hoger dan bij ander traffic in het datingchannel.

Dimitri Laenen, Channel Manager Daisycon België hierover: “De vele datingadverteerders in het netwerk van Daisycon krijgen met deze tool toegang tot een nieuwe groep publishers. De publishers op hun beurt kunnen snel en eenvoudig starten met promotie voeren. In slechts drie muiskliks is een vergelijker naar eigen inzicht in te richten en gereed om op een website te plaatsen. De publishers zorgen zo voor kwalitatieve leads die uitstekend converteren en boeken daarmee aanvullende omzet voor adverteerders.”

Met de introductie van de datingsitevergelijker trekt Daisycon de succesvolle lijn door die het behaald in Nederland, waar in eigen beheer ontwikkelde innovaties duidelijk meerwaarde bieden. Meer tools en vergelijkers voor de Belgische markt liggen in de lijn der verwachting.

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van de innovaties van Daisycon? Neem dan contact met ons op en start ook in ons netwerk!