fbpx

Vroegboeken zomerzon en last-minute wintersport

Paxz zet de meest interessante acties op een rij

Datum van publicatie:

Vandaag is de Vakantiebeurs in Utrecht officieel geopend. Dit vormt jaarlijks ook de onofficiële maar overduidelijke start van het vroegboekseizoen van de zomervakanties. Tegelijkertijd is het de start van de lastminutes en topaanbiedingen van het wintersportseizoen. Om je te inspireren om hier maximaal op in te zetten heeft Paxz, hét reisnetwerk in de affiliatewereld, de meest interessante acties voor consumenten én publishers verzameld.

Bij Daisycon/Paxz helpen we publishers graag op weg met slimme innovaties om het meeste uit deze interessante periode te halen. Zo hebben we de onlangs twee unieke Vakantietools gelanceerd, zowel voor de wintersport als de zomervakantie. Deze zijn in een handomdraai op een website te plaatsen! Bovendien is er de Reisverzekeringvergelijker.

Ook in Duitsland is dit een topperiode voor reizen. Bij onze oosterburen staat net als hier vooruitkijken naar de zomerzon of op het laatste moment kiezen voor de sneeuw centraal deze maand.

In het netwerk van Daisycon zijn er daarnaast ook veel adverteerders in handige en relevante reisproducten zoals zonnebrillen, bikini’s, handdoeken, autobanden, dakkoffers, zwembandjes, autospelletjes, kampeerartikelen en wat je verder maar kunt bedenken! Onze Channel Managers helpen onze publishers graag verder met een advies op maat.

Bekijk hier de vroegboek zomerzon en last-minute wintersport acties.